Arkadaşlar UserCP den test.php dosyasını indirdim , serverıma attım.Fakat Zend Optimizer yüklü olmasına rağmen yüklü değil diyor.Aslında hem yüklü hemde değil diyor.Saçmalamış biraz
Ekteki dosyaya bakarsanız daha iyi anlarsınız...
This is a discussion on test.php within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Arkadaşlar UserCP den test.php dosyasını indirdim , serverıma attım.Fakat Zend Optimizer yüklü olmasına rağmen yüklü değil diyor.Aslında hem yüklü hemde ...
Arkadaşlar UserCP den test.php dosyasını indirdim , serverıma attım.Fakat Zend Optimizer yüklü olmasına rağmen yüklü değil diyor.Aslında hem yüklü hemde değil diyor.Saçmalamış biraz
Ekteki dosyaya bakarsanız daha iyi anlarsınız...
Zend technologies'in birçok farklı sürümü vardır ve test.php bazen bu tarz hatalar verebilir. Hosting iniz ile temasa geçerek zend optimizer veya ioncube yüklemesini isteyiniz.
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
Fakat Zend Optimizer zaten yüklü...Ekteki resime bakın
Ama dediginiz gibi test.php bu versioyunu tanımıyorsa ondan olabilir...
vBSEO kurulumu yaptığınızda düzgün çalışıyorsa sorun yoktur eğer çalışmıyorsa zend configurasyonunda hata vardır.
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
vBSEO düzgün çalışıyor.Herhangi bir sorun yok...
Teşekkürler.