vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on Temalarda sorun çıktı. within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Dedim belki vBSEO dandır. Sorun şu şekilde. Showtread temasında kod değiştiriyorum kaydediyorum sorun yok forumda ayarladağım gibi görüntü var. Ancak ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| |||
| |||
| Temalarda sorun çıktı.
Dedim belki vBSEO dandır. Sorun şu şekilde. Showtread temasında kod değiştiriyorum kaydediyorum sorun yok forumda ayarladağım gibi görüntü var. Ancak geri templateye ayarlarına gelince bir bakıyorum değiştirmeden önceki kodlar. Kaydete basınca haliyle yine eski ilk ayarına dönüyor. Temayı sıfırladım yine olmadı. |
|
| |||
| |||
|
Database error in vBulletin 3.6.4: Invalid SQL: SELECT templateid FROM template WHERE styleid = AND title = 'SHOWTHREAD'; MySQL Error : You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'AND title = 'SHOWTHREAD'' at line 3 Error Number : 1064 Date : Saturday, June 16th 2007 @ 11:16:07 AM Script : http://www.site.com/admincp/template...updatetemplate Referrer : http://www.site.com/admincp/template...g=&expandset=9 IP Address : İp adresim Username : K.Adım Classname : vb_database Şimdide template editlerken böyle bir hata veriyor :S Hiçbir eklenti kurmadım. Seoyu kapattım böyle bir hata verdi açtım yine aynı hata. Birde yine aynı zaman diliminde "admincp/index.php" admin paneline şifre girmeden girebiliyorum. ama template ya da diğer işlemlere girmek istediğim zaman şifre istiyor. Forumda bir karışıklık var ama anlamadım :S |
|
| ||||
| ||||
|
başka temalarda yapıyomu bunu?
|
| Thread Tools | |
| |