vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on Tema Değiştirmeye Arama Motorlarının Tepkisi within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Merhaba arkadaşlar uzun zamandır aklıma takılan bir soruydu acaba temaları değiştirdiğimiz zaman google veya diğer arama motorları bunu nasıl karşılıyor? ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| ||||
| ||||
|
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır aklıma takılan bir soruydu acaba temaları değiştirdiğimiz zaman google veya diğer arama motorları bunu nasıl karşılıyor? İçerik değişmesi olarakmı görüyor yada hiç aldırış etmiyormu? Çünkü 2 3 ayda bir tema tasarlıyıp veya düzenliyip kendi birinci temamı değiştiyorum. Not: Arama motoru optimizasyonu ile alakalı bir konu olduğu için açtım umarım sorun olmaz. |
|
| ||||
| ||||
|
teman değişince içeriğin değişiyor mu? hayır. msn'den de söyledim bir sorun olmaz. Tek sorun şu olur. Teman arama motoru optimasyonu için ne kadar iyi? Önceki mi iyiydi , şimdiki mi gibi.
|
|
| ||||
| ||||
|
merhaba special K konu açılma tarihine baksaydın keşke daha önce açmıştım ben bu konuyu yeni temanın daha iyi olacağını umuyorum çünkü html kodlamalarındaki hatalar çok düşük hatta forum ana sayfasında hiç hata yok gözüküyor w3 taramalarında...
|
|
| ||||
| ||||
|
sayfanın xhtml valid olması seo için lazım olan bişi değildir. w3 e göre vbulletin'i valid yapmaya çalışırsan çok zaman harcarsın.
|