Results 1 to 4 of 4

Tema Değiştirmeye Arama Motorlarının Tepkisi

This is a discussion on Tema Değiştirmeye Arama Motorlarının Tepkisi within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Merhaba arkadaşlar uzun zamandır aklıma takılan bir soruydu acaba temaları değiştirdiğimiz zaman google veya diğer arama motorları bunu nasıl karşılıyor? ...

Senior Member nodrac's Avatar
    Real Name
    suat ulutas
    Liked
    0 times

Question Tema Değiştirmeye Arama Motorlarının Tepkisi

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır aklıma takılan bir soruydu acaba temaları değiştirdiğimiz zaman google veya diğer arama motorları bunu nasıl karşılıyor? İçerik değişmesi olarakmı görüyor yada hiç aldırış etmiyormu? Çünkü 2 3 ayda bir tema tasarlıyıp veya düzenliyip kendi birinci temamı değiştiyorum.

Not: Arama motoru optimizasyonu ile alakalı bir konu olduğu için açtım umarım sorun olmaz.

Member special K's Avatar
    Real Name
    special K
    Liked
    0 times
    teman değişince içeriğin değişiyor mu? hayır. msn'den de söyledim bir sorun olmaz. Tek sorun şu olur. Teman arama motoru optimasyonu için ne kadar iyi? Önceki mi iyiydi , şimdiki mi gibi.

Senior Member nodrac's Avatar
    Real Name
    suat ulutas
    Liked
    0 times
    merhaba special K konu açılma tarihine baksaydın keşke daha önce açmıştım ben bu konuyu yeni temanın daha iyi olacağını umuyorum çünkü html kodlamalarındaki hatalar çok düşük hatta forum ana sayfasında hiç hata yok gözüküyor w3 taramalarında...

Member special K's Avatar
    Real Name
    special K
    Liked
    0 times
    sayfanın xhtml valid olması seo için lazım olan bişi değildir. w3 e göre vbulletin'i valid yapmaya çalışırsan çok zaman harcarsın.