Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 16 to 19 of 19

Tavsiyeleriniz neler: Zointsden vBSEO'ya geçmek üzereyim, Link yapısı nasıl kullanayım?

This is a discussion on Tavsiyeleriniz neler: Zointsden vBSEO'ya geçmek üzereyim, Link yapısı nasıl kullanayım? within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Zoint seo nun admın panelınde mesela Do not rewrite URLs Rewrite URLs and insert keywords Rewrite URLs and insert keywords ...

Member gökhan tekin's Avatar
    Real Name
    gökhan
    Liked
    1 times
    Zoint seo nun admın panelınde mesela
    Do not rewrite URLs
    Rewrite URLs and insert keywords
    Rewrite URLs and insert keywords, using mod_rewriteThis requires mod_rewrite support on the web server.

Yani yukarıdaki zoint seo seçenekleri gibi vbseo nun da içinde bu seçenekler mevcut zoint seo da hangi seçenek seçili ise vbseo dadamı onu seçiceğiz ?

Özür dilerim değerli vaktinizi alıyorum...

Member kralex's Avatar
    Real Name
    Omer G.
    Liked
    0 times
    Quote Originally Posted by vezir View Post
    sanıyorum link yapısını vBSEO'da istediğimiz gibi dolayısıylada zointsdeki gibi ayarlama imkanımız varmış.

sizce 200k google indexi olan bir sitenin sahibi olarak ne yapayım? ne tavsiye edersiniz? ne gibi avantajım olur yada dezavantajım olur hangisini kullanırsam? (eski - yeni)
    bence kendi sitenize kendinize ait yeni bir url ayarları yapın.ileri dönük olması açısından varsın indexleriniz gitsin hitiniz düşsün ben de zoint den geçtim herşeye sıfırdan başladım 1 ay kadar duraksama oldu ama ondan sonra aşırı bir hit artışı yaşadım yinede siz iyisini bilirsiniz.

vBSEO.com Webmaster Mert Gökçeimam's Avatar
    Real Name
    Lizard King
    Liked
    622 times
    Blog Entries
    4
    Quote Originally Posted by gökhan tekin View Post
    Zoint seo nun admın panelınde mesela
    Do not rewrite URLs
    Rewrite URLs and insert keywords
    Rewrite URLs and insert keywords, using mod_rewriteThis requires mod_rewrite support on the web server.

Yani yukarıdaki zoint seo seçenekleri gibi vbseo nun da içinde bu seçenekler mevcut zoint seo da hangi seçenek seçili ise vbseo dadamı onu seçiceğiz ?

Özür dilerim değerli vaktinizi alıyorum...
    Ne demek istediğinizi anlamıyorum.. Anladığım kadarıyla cevap vereyim.

vBSEO kullanmak için serverınızda mod_rewrite support olması gerekir. vBSEO içerisinde istediğiniz url formatını kullanabilirsiniz. Istediğiniz şekilde url formatınızı belirleyebilirsiniz. Sormak istediğiniz bunlardan farklı birşey ise lütfen açık olarka yazınız yardımcı olmaya çalışayım.
    Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.

vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
    Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!

Twitter:@Depkac
    Personal Blog : Mert Gökçeimam

Member
    Real Name
    Barış
    Liked
    0 times
    Açıkcası bir hafta öncesine kadar ben de zoints kullanıyordum. Ancak bildiğiniz gibi sistemleri üzerinde ileriye dönük bir çalışma olmadığı için, daha profesyonel çalışan vbseo'ya geçtim. Ancak neredeyse tüm indexlerimin silindiğini söylemeliyim. Umuyorum indexlerimin toparlanması çok zaman almayacak, yine de tavsiyem zointden en kısa sürede kurtulmanız olacaktır...

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2