vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on Tavsiyeleriniz... within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Selamlar öncelikle, Birkaç soru sormak istiyorum, 3 ay önce açtığım bir forum sitem var Hitleri ve alexa sı idare eder ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| ||||
| ||||
| Tavsiyeleriniz...
Selamlar öncelikle, Birkaç soru sormak istiyorum, 3 ay önce açtığım bir forum sitem var Hitleri ve alexa sı idare eder durumda, hitler günlük 400, alexa 280k larda, yorumlara bakarak bir çok olumlu yorumları vs okudum vbseo almayı düşündüm ancak katkı saklayacağına kesin olarak emin olmuş değilim,ne gibi + ları ne gibi - leri vardır. Link formatı vs değişeceği için,hitlerde ne tarz bir kayıp olur bilemem ama bu düşük hitle zaten birşey kazanmıyorum. Zoints ten vbseo ya geçiş var ancak ondada link formatını zoints le aynı hale çeviriyor sanırım benim istediğim kategori-ismi/id-konuismi.html şeklinde. Eski linkleri direkt yeni linklere yönlendirme şansımız varmı bilmiyorum. Bir diğer sorum ise ödemelerle ilgili, paypal ve 2co seçenekleri var. 2 sinide kullanmıyorum normal kredi kartıyla almamız mümkünmüdür. Şimdilik sorularım bunlar, Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim. |
|
| ||||
| ||||
|
Selam Özgür , Zoints kullanıyor ve vBSEO'ya geçerseniz önünüzde iki seçenek var. 1. vBSEO rewrite kurallarını Zoint formatına göre modifiye etmek. Bunu seçerseniz hiç hit kaybı yaşamazsınız. 2. Redirect kuralı ile yönlendirmek. Bunu seçerseniz bir müddet hit kaybı yaşayabilirsiniz ancak uzun vadede kaybettiğiniz hitleri fazlasıyla kazanırsınız. Kredi kartıyla ister Paypal ister 2CO ile ödeme yapabilirsiniz. |
| Thread Tools | |
| |