Hatanın detayını vermezseniz hiçbirşey söyleyemeyiz.
This is a discussion on Tavsiye Edilen vBSEO Sitemap Ayarları within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Hatanın detayını vermezseniz hiçbirşey söyleyemeyiz....
Hatanın detayını vermezseniz hiçbirşey söyleyemeyiz.
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
teşekkürler hepsini yaptım
1 ay geçti dediğiniz gibi tüm .gzleri silip If you have vBSEO, include old urls? no yaptım
inş sorun olmaz
Merhaba Mert bey
Delay Execution After Each Sitemap File : Eğer sitemap oluştururken siteniz kasılıyorsa ve çok fazla içeriğiniz varsa buraya belirli bir süre girerek sitemap oluşturma süreleri arasına gecikme ekleyebilir ve serverınız üzerindeki yükü azaltabilirsiniz.
Sitemap oluştururken sitem kasılıyor buraya ne kadar süre vermemi önerirsiniz.
Showpost dosyalarını eklemeyin 60 saniyelik bir delay ekleyin
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Google sitemap panele baktığımda DURUM da çarpı işareti gözüküyor..
40 sitemep_xml_gz dosyası var 39 tanesinde sorun yokken forum/sitemap_40.xml.gz olanda çarpı işareti var..
Diğerlerinin hepsinde indirilme tarihi bugünü (5 Şubat 2010) gösterirken , o hatalı olan forum/sitemap_40.xml.gz da indirilme tarihi 30 Ocak 2010 gösteriliyor...
Browserınız ile hata gösteren sitemap dosyasını yüklediğiniz de bir sorun ile karşılaşıyor musunuz ?
Google panelden Sitemap i tekrar yüklediğimde yine aynı isimli "forum/sitemap_40.xml.gz" dosyası yüklenmemiş gözüküyor..
Benim anlamadığım diğerlerinin tarihi güncel iken bu dosyanın tarihi 30 Ocak 2009 ...
Birde bu vesileyle arasıra boşaltmamız gereken bir klasör var mı ? Varsa hangi dosyaları silmeliyiz...
Boşaltmanız gereken herhangi bir klasör yok ama hala benim soruma cevap vermediniz Hakan bey.
Hata verdiğini söylediğiniz sitemap dosyasını browserınızdan yüklediğinizde düzgün gösteriyor mu ?
"Browserdan yüklemek" kısmını anlamadım Mert bey, Bilgisizliğime verin lütfen..
Daha açıklayıcı yazarsanız anlayabilir ve denerim..
Ayrıca sabrınız ve cevaplarınız içinde teşekkür ederim.
Browser adres çubuğuna sitemap adresini yazıp yüklemek demek.
http://www.motordelisi.com/forum/sitemap_40.xml.gz
Bu şekilde sorun yok gibi gözüküyor Mert bey,
Sitende virüs var..
http://www.motordelisi.com/f
2005-2010 www.iolpmezunu.com
virüs mü var? verdiğin linke tıkladım boş sayfa geliyor. biraz açar mısınız ?
sayfayı yenile birdaha bak...
![]()
2005-2010 www.iolpmezunu.com