Neyi eklesem ?
Siz lütfen site adresinizi verir misiniz.
This is a discussion on Tavsiye Edilen vBSEO Sitemap Ayarları within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Neyi eklesem ? Siz lütfen site adresinizi verir misiniz....
Neyi eklesem ?
Siz lütfen site adresinizi verir misiniz.
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
abi ilk site adresini verirmisin dediğimde korktum birden acaba kapatırmı diye ama canın sagolsun TıKLaa Buyur abi Burdan Bakabilirsin
Teşekkür ederim verdiğin için. Sorunun zoints ile alakalı kendileriyle temasa geçebilirsin.
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
abi onu nasıl ayarlayabilirim yardım edermisin rica etsem![]()
Kusura bakmayın Zoints desteği vermiyoruz.
sitemaplerım otomatık oluşturuluyor yanlız google sıtemap e baktığımda 8 adet sitemap ın Yanında UYARILAR yazıyor detayına baktığımda :
bu şekılde bir açıklama bu nedır ve ne yapabılırım ?Site Haritanızdaki URL'lerin tümü aynı önceliğe sahip.
Site Haritanızdaki URL'lerin tamamı için aynı öncelik ayarlanmış (bu, varsayılan öncelik değildir). Öncelik, belirli bir URL'nin sitenizdeki diğer URL'lere göre önemini belirtir. Önceliğin, sitenizin arama sonuçlarındaki performansı üzerinde hiçbir etkisi yoktur. Tüm URL'ler aynı önceliğe sahipse, Google, hangilerinin daha önemli olduğunu belirleyemez. Yardım
showpost urllerini kaldırın ve o uyarıyı ignore edebilirsiniz önemli değil.
Google yetkilisi önemli olmadığını belirtmiştir.
Yinede alttaki uygulamayı yapabilirsiniz
Google - Sitemap have the same priority - vBulletin SEO Forums
Include Show Post Pages
bunu hayır seçmıştım zaten ama uyar verdı işte !
Verdiğim linkteki düzenlemeyi yapınız.
duzenlemeyı yaptım ancak bu seferde butun sitemaple hata verdı butun sıtemapler uyarı şeklinde hata ise şu :
65Geçersiz tarih
Geçersiz bir tarih bulundu. Yeniden göndermeden önce lütfen tarihi veya biçimlendirmeyi düzeltin. Yardım![]()
Ana etiket:
Etiket:
Değer:
Sorun algılandı:url
lastmod
1223655956
11 Eki 2008
baktığım konularda
Include Tag Pages:no olarak ayarlansın deniyor bende şuan yes konumunda no yapıp sitemapları silip tekrar kurmamı tavsiye edermisiniz acaba...
Ben tag sayfalarını ekliyorum açıkçası.
benim anlamadığım bişi var...
googlede harita eklerken data klasöründe oluşan hangi dosyanın yerini yazıcaz...![]()
domain.com/sitemap_index.xml.gz yazacaksınız.