Bunun içerisinde ne var ? Hala bilmiyorum içeriğini.
This is a discussion on Tavsiye Edilen vBSEO Sitemap Ayarları within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Bunun içerisinde ne var ? Hala bilmiyorum içeriğini....
Bunun içerisinde ne var ? Hala bilmiyorum içeriğini.
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
vBulletin için bu programın hiçbir anlam ve mantığı yok. Ondan kullanmak istemeniz anlamsız geliyor ve hala soruyorum içeriğine ne koyucaksınız ? Bunu cevaplamadan siz birşey söyleyemem diyorum.
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Hayır , içeriğini söylerseniz yeterli olur.
içeriği benim forum sitemin url leridir.
There is no fear,
I'm here.
vBSEO Sitemap Generator varken neden başka bir program kullanma amacındasınız ? AYnı içeriği birden fazla submit etmeniz spam olarak algılanır.
Benim öğrenmek istediğimde bu idi, Teşekkür ederim.
There is no fear,
I'm here.
iyi günler mert abi bende birşey soracaktım ama benım sitemde sitemap vardı ama sonradan cok baslık actım ve sitemap bayagı bir buyudu fakat 1 2 ay aradan sonra tekrar baslık acınca binlere cıktı sitemaptaki sayı bunu nasıl sitedeki normal konulara ayarlayabilirim yanı sayıların duzelmesini nasıl yapabilirim su adna 1350 gösteriyor ama konu baslıklarına bakınca 300 tane falan var bunu nasıl duzeltebilirim yardımlarınız için simdiden tşkler ve birde vbseo temasını www.vbseo.biz sitesinden indirdim orda default tema baslıklarıyla editlemişler ve onu kullanıyorum bir sakıncası olabilirmi bunun ama lisans yada vbseo almadım daha ama alacagım sorun olabilirmi ve sitedeki konular misafirlere kapalı buda googlenın indexlemesinde ne kadar zarar verir söylersenız sevinirim tşkler
vbseo.biz sitesi yasadışı bir sitedir .
sitemap için ne yapabiliriz abi
Sitendeki konular misafirlere kapalıysa hiçbir şekilde indexlenmezler. Sitemap ile sorunun nedir anlamadım açıkçası.
abi simdi normalde benım sitemde 300 tane falan konu baslıgı var ama sitemap sayısı 1350 lerde neden acaba hani altta sayılar varya
1 2 3 4 5 6 7 8 9 vs. diye onu diyorum
vBSEO lisansın sahip olmadan o özelliği kullanamazsınız. Site adresiniz nedir ?
abi bunu eklesen ben ekledim ama kabul etmediniz sanırım umut-sandalii@hotmail.com fazla duramuyorum zaten ayaklarımda sancılar arttı yine