vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on Tavsiye Edilen vBSEO Sitemap Ayarları within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; sorun çözüldü...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| |||
| |||
| sorun çözüldü Last edited by libabom; 07-16-2008 at 11:56 AM. |
|
| ||||
| ||||
| Selamlar , Bahsedilen ayarlar vBSEO Sitemap Generator ayarlarıdır. Admincp içerisinden vBulletin Options >> vBSEO Sitemap Generator ayarlarından istediğiniz ayarları gerçekleştirebilirsiniz. |
|
| ||||
| ||||
| ben ayarları değiştiriyorum ve kaydediyorum ayarlamalar başarıyla değiştirildi yönleniyorsunuz demesine rağmen bir değişme olmuyor ayarlarda :S |
|
| ||||
| ||||
| Quote:
Quote:
Yukarıdaki olayı biraz daha açabilir misiniz ? |
|
| |||
| |||
| Mert Bey Bende Bu Eklentiyi Kullanmaktayım Hergün Düzenli Olarak Botlar Siteme Girmek İndexlemekte Fakat Tam 20 Gündür Googlede hata almaktayım 301 hatası İzlenemeyen URL'ler Site Haritanızdaki URL'lerin bir örneğini test ettiğimizde, çok fazla sayıda yeniden yönlendirme içermeleri nedeniyle bazı URL'lerin Googlebot tarafından erişilebilir olmadığını fark ettik. Site Haritanızdaki yeniden yönlendirme yapan URL'lerde lütfen değişiklik yapın ve onları hedef URL (yeniden yönlendirme hedefi) ile değiştirin. Geçerli tüm URL'ler yine de gönderilir. showthread.php?t=11802 şeklinde ve 1000 sayfada kaldım malum hep hata alıyorum ondan ne sayfalarda düşüş yaşamaya başladım çıkış yok anlamadım sorunun ne oldugunu bi türlü size httacces. dosyamıda gösterim yardımcı olursanız sevinirim. PHP Code: |
| Thread Tools | |
|
|