vBulletin 4, the most powerful community software + vBSEO 3.5, the ultimate SEO solution = Your ultimate platform for 2010 and beyond. Click below to learn more.
This is a discussion on Tavsiye Edilen vBSEO Sitemap Ayarları within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Originally Posted by maxicep Şunu biraz açıklar mısınız nasıl ekleniyor örnek verecek olursak. Zoints Thread Tags ın url lerini sitemap ...
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
Yeni vBSEO Kontrol Paneli ve vBSEO 3.5 Yayın Tarihleri
vBSEO 3.5 Beta 2 Yayınlandı - vBulletin 4 Uyumlu!
Kişisel Sitem : Felsefe - Kültür merkeziniz
Bu ayarları yaptım tekrar sitemap oluşturdum eskiden 20.000 şer sayfalardan 16 tane
sitemap_.xml.gz dosyası çıkarken şimdi 6 tane 10.000şerden çıktı herhangi bir sorun yoktur değilmi?
Site istatistiklerim :
Konular: 41.003, Mesajlar: 188.342,
Benim sorunum google sitemap sayfasındaki hata almam.Sitemap dosyalarını tekrar gönderıyorum ama yıne hatalar alıyorum ulaşılmayan url vs.. bunu neyaptıysam duzeltemedım nasıl yapabılırım acaba..
Sayin Gökçeimam, Vbulletin'i yeni kurdum, daha sonra vBSEO Sitemap Generator 2.1'i ve vBSEO 3.2.0 RC7'yi yükleme kilavuzuna göre herseyi dogru bir sekilde yükledim, lakin ince ayarlari nasil yapicagiz ?? ve .htaccess dosyasinda herhangi bir degisiklik söz konusumu ??
Yukarida verdiginiz bilgiler vBSEO 3.2.0 RC7 icin mi gecerli ?? yoksa vBSEO Sitemap Generator 2.1 icinmi gecerli ??
Birde forum root dizininde barinmiyor /forum dizininde.(VBcms kurdugum icin root dizinine yüklemedim) bu sefer forum dizinindeki linkler'i düzenliyor ama root dizinindeki (VBCMS) yi düzenlemiyor, bunun icin bana yardimci olabilirmisiniz ??
Selam Uğur ,
Konu isminde yazdığı gibi vBSEO Sitemap Generator içindir. vBSEO 3.2.0 Rc7 .htaccess içeriği paketle birlikte gelmektedir. Forum diye bir klasörünüz olmak zorunluluğu zaten yok.
Güzel ve açıklayıcı anlatım olmuş, teşekkürler..
merhaba Mert bey Daha önceden kurduğum sitemap dosyalarını bir hatada dolayı silip tekrar kurdum sitemap ayarlarınıda sizin önerdiğiniz şekilde yaptım yaklaşık 2 hafta oldu ama botlar sadece foruma atılan eski konuları indexliyor yeni atılan hiç bir konu indexlenmiyor.
En kaliteli Sitemap bence
1 ayda 170 000 indexolusturdu birde vbseo kullansam
tam olacakda ileride insallah
![]()
sayın mert bey arkadasımız ilk mesajda yazmıs oldugunuz bu ayarlamaları admincpde dekı vbseo kısmındamı yapıyoruz konuyu bıraz daha acabılırmısınız
son gunlerde ben index olusturmada azalma ve ozellıkle uyelıklerde cok dusukluk olmaya basladı bu konuda bilgi yazmıstım cevap alamadım
vBSEO Google/Yahoo Sitemap Generator 3.6.x versiyonu için olan kurulum dosyaları var; bu sürüm vbulletin 3.7.2 versiyonunda kullanılabilir mi? Ya da vbulletin 3.7.2 versiyonu ve vbseo vBSEO 3.2.0 RC8 kurulu bir forumda buna gerek var mıdır?
vBSEO Sitemap Generator ve vBSEO farklı iki üründür.
Sn Mert Bey ;
11 temmuz yani dün siteme önce zoint seo sonrada vbseo sitemap generator eklentilerini kurdum.İkisinin birlikte kurulmus olması sorun cıkarır mı?
Zoint seo linkleri html yaptı fakat linklerin sonunda #post15052 uzantısı var.Sayfalar acılıyor ama yinede sorayım dedim.Bu normalmidir acaba?Sadece html kalması gerekmezmi?
VBseo sitemap ile zoint seo birlikte calısıyor suanda sanırım sandboxa düsme gibi bir durum olmaz?
Kullanıdıgım vbulletin versiyonu 3.7.0 gold.
Dip Not : Henüz VBseo almadım.Kullanmıyorum..
vBSEO sitemap generator zoints ile uyumlu değildir. default vb formatlı urller yaratır.