Page 11 of 11 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Results 151 to 158 of 158
Like Tree3Likes

Tavsiye Edilen vBSEO Sitemap Ayarları

This is a discussion on Tavsiye Edilen vBSEO Sitemap Ayarları within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Mert Bey,sizce bu çýkan sonuç doðru mu? eksik olan birþey var mý ? Eskiden arşiv,tag falan ekliydi bu yazıyı okuduktan ...

Member
    Real Name
    ONUR
    Liked
    0 times
    Mert Bey,sizce bu çıkan sonuç doğru mu? eksik olan birşey var mı ?
    Eskiden arşiv,tag falan ekliydi bu yazıyı okuduktan sonra sildim.
    Include Tag pages : No,Doğru yapmışım değil mi ?

Konular 530,Mesajlar 7.296
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails vbseo_sitemap.jpg   webmas.jpg  

vBSEO.com Webmaster Mert Gökçeimam's Avatar
    Real Name
    Lizard King
    Liked
    622 times
    Blog Entries
    4
    Hayir hic az degil 530 konunuz var topu topu
    Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.

vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
    Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!

Twitter:@Depkac
    Personal Blog : Mert Gökçeimam

Junior Member luleburgaz's Avatar
    Real Name
    ilker
    Liked
    2 times
    Merhabalar Mert bey,
    If you have vBSEO, include old urls? : Eğer vBSEO kuralı 1 ay veya daha yeni bir süre olmuşsa ve siteniz uzun zamandır aktifse vBSEO kurduktan sonraki ilk ay boyunca bu ayarı Evet seçmelisiniz. 1 aylık süre geçtikten sonra manuel olarak ftp aracılığı ile vbseo_sitemap/data/ klasörü içerisindeki tün gz uzantılı dosyaları silip bu ayarı No seçtikten sonra yeniden sitemap oluşturmalısınız.

Kabalık etmemek için önce sorunumu yazmak istiyorum, vbseo_sitemap/data klasörü içindeki gz dosyalarını sildim ve yeniden sitemap oluşturmak istedim alttaki resimden de anladığım kadarı ile sitemap'ın oluşturduğunu söylüyor fakat vbseo_sitemap/data klasörüm içinde gz dosyaları oluşturmuyor. Adres çubuğunda kontrol ettiğimde de,
    Sistem hatası: -2146697210. 'http://www.luleburgazforum.org/sitemap_index.xml.gz' kaynağı işlenirken hata oluştu sorunuyla karşılaşıyorum.
    www.luleburgazforum.org/httpdocs/capture1.jpg
    www.luleburgazforum.org/httpdocs/capture2.jpg
    vBseo sitemap sürümüm 2.2 vBseo sürümüm 3.3.0 ve vB sürümüm 3.8.2, vBseo sitemap sürümümü 3.0'a yükseltip denemeyi düşündüm fakat en az 3.5.x vBseo sürümünün gerekli olduğu belirtilmiş bunun yanında sitemden gördüğüm mevcut sitemap index tarihi 2008-07-12 ayrıca belirtmeliyimki bir kaç yıldan bu yana güncelleştirme ve geliştirmelere epey uzak kaldım dolayısı ile .htaccess dosyasında herhangi bir yol belirterek işlem yapıp yapmadığımı hatırlamıyorum bunun yanında sunucum safe mode'ta da olabilir etkisi olurmu bilmiyorum kaldı ki ondanda tam emin değilim. vbseo_sitemap ve data klasörlerimin dosya izinleri 777'dir, klasör izinlerim konusunda eminim.

Başınızı ağrıttığım için özür dilerim, bugün değişiklikten önceki yaptığım kontrolde google sitemap dosyamı aktif görüyordu sorunum ne olabilir.

Junior Member luleburgaz's Avatar
    Real Name
    ilker
    Liked
    2 times
    Sorunlar giderilmiştir. vBseo sitemap/data ve içindeki hits klasör izinleri 777 ve yine data içindeki downloads.dat klasör izni 666 yapılarak gzip dosyalarının yazdırılması sağlanmıştır.

Ayrıca vBseo 3.6.0'a vBseo sitemap'ında 3.0'a güncelleştirmeleri sağlanmıştır, kaynaklarınız için teşekkürler Mert bey.

Junior Member
    Real Name
    Murat
    Liked
    0 times
    mert bey selamlar. sitemizde vbseo 3.6 kurulu ve vBSEO Search Engine XML Sitemap v3.0 kurulu. buy kurulumu 1 hafta önce yaptik ve google ın bizi indexlemesinde bir sorun yaşıyoruz. aynı site üzerinde portalda kurulu oraya yazdığımız yazıanında indexlenirken foruma yazdıklarımız 1 gün sonradan geliyor. sizce problem sitemap ten ve vbseo sitemap setting deki ayarlardan kaynaklanıyor olabilirmi ?

Real Name
    Lizard King
    Liked
    622 times
    Blog Entries
    4
    SEO konusunda malesef destek vermiyorum. Forumda aratma yaparak daha önce verilmiş tavsiyeleri uygulayabilirsiniz. Ancak 1 haftada hiçbir mucize beklemeyin.

Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!

Junior Member
    Real Name
    Murat
    Liked
    0 times
    mert bey ben seo desteği istemiyorum. sitemin hiti zaten 60 k civarinda. sorumu iyi okumamış yada algılayamamış olduğunuzu düşünüyorum. sitemap 3 ü kurali 1 hafta oldu ve son 1 haftada bunun gibi bir sorun yaşıyoruz demiştim. yinede ilginize teşekkür ederim.

Real Name
    Lizard King
    Liked
    622 times
    Blog Entries
    4
    Beyefendi , bende zaten ona cevap veriyorum , 1 hafta içerisinde hiçbirşey farkedemezsiniz. SEO uzun vadeli bir iştir ve değişimleri görmenşiz 30 - 90 gün arasında gerçekleşir. Ayarlarınızı siz kontrol edeceksiniz , içerisinde bulunduğunuz konuda herşey net anlatılmış durumda.

Page 11 of 11 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11