Iyi gunler,
Bu islerden sizlerin 10 da 1 i kadar anlamiyan biriyim. Bu urun hakkinda cok sey duydum ve cok kullanan gordum ilgimi cekiyor ve almak istiyorum. Ancak cahilligime verirseniz ve kusruma bakmazsaniz bana sunu 2-3 satir anlatabilecek biri varmidir ne ise yarar tam olarak bu vbseo? Son 3-4 senedir bu islere hoby agirlikli girdim ve yasim 45 maalesef bu yasta ancak bu kadarini anliyabildim.
Benim hoby olarak yaptigim bir site+forumum var. vbulletin kullaniyorum. vbulletin advance yukledim onu cozmeye calisiyorum. Ve bu vbseo ck ilgimi cekiyor. Burada yazilan bir cok seyi okudum ancak tam olarak anlamadim.
Lizard King ve Atakan Koc u org sayfasindan taniyorum. sanirim burdada ana bilgi sahibi kisiler arasindalar. Ufakda olsa yardimci olabilirseniz cok sevinirim.
Simdikden tessekurler.

Reply With Quote

(Tabi ki özelleşmiş web ajansları bu ayrımı yapabilir ama şimdilik reklam konusunda büyük bir uzmanlaşmada söz etmek zor.) Ayrıca ajans kullanmadan reklam veren pek çok kurum var, bunların bu konuda derin bilgi sahibi olmalarını beklemek haksızlık olur.