Herhangi bir sorun yok çünkü Tag'lerde id tag'in kendisidir ve Türkçe karakter değişkeni yapılması tavsiye edilmemektedir çünkü bunu yaparsanız tagler karışır.
This is a discussion on Tags sistem Türkçe karakter sorununa pratik çözüm within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Herhangi bir sorun yok çünkü Tag'lerde id tag'in kendisidir ve Türkçe karakter değişkeni yapılması tavsiye edilmemektedir çünkü bunu yaparsanız tagler ...
Herhangi bir sorun yok çünkü Tag'lerde id tag'in kendisidir ve Türkçe karakter değişkeni yapılması tavsiye edilmemektedir çünkü bunu yaparsanız tagler karışır.
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
Merhaba, konuyla alakası yoksa kusura bakmayın şöyle bir sorunum var. tag cloud da, bir taga tıkladığımda eğer tag içinde tükrçe karakater varsa açılması çok çok uzun hatta dakikalar sürüyor ama tr karakter yoksa hemen açılıyor.
örnek:
tr karaktersiz: Teknoloji ve Donan?m Forumu - gigabyte nvidia, gigabyte nvidia ile ilgili konular
tr karakterli: http://www.teknodonanim.com/forum/ta...astirmasi.html
bunun nedeni ne olabilir? tr seo bozuk desem uzun da sürse sonunda açılıyor ben beklemenn sebebini arıyorum. sistem kaynakları yetersiz desem tr karakter yokken anında açılıyor.
yardımlarınızı bekliyorum. teşekkürler
vBSEO deaktifken aynı sorunu yaşıyor musunuz ?
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
şimdi siz sorunca denedim vbseo kapattım sorun olmadı, tr karakterliler de çok hızlı açıldı ama vbseo açıkken yine çok çok yavaş.
Lütfen bir ticket açıp login bilgileri verir misiniz
support bölümünden yeni çağrı açtım mert bey. Teşekkürler