Haklı önerinizi gidip vBulletin'e yapmanız gereken yer olan vBulletin'e yapınız.
This is a discussion on Tags sistem Türkçe karakter sorununa pratik çözüm within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Haklı önerinizi gidip vBulletin'e yapmanız gereken yer olan vBulletin'e yapınız....
Haklı önerinizi gidip vBulletin'e yapmanız gereken yer olan vBulletin'e yapınız.
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
Haklı önerinizi gidip yapmanız gereken yer olan vBulletin'e yapınız.
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Nazımız burada geçiyor![]()
Mobil Teknoloji = www.maxicep.com
filter i actigim zaman türkce karakter iceren taglara tiklandiginda hata aliyorum yani türkçe tagina tiklandiginda türkce sonuclarina ulasmiyor direkt hata sayfasi veriyor
hata su sekilde:
Geçersiz Komut: Tag
Eğer normal ve geçerli bir Linke tıkladığınızdan eminseniz, Lütfen, yönetici ile irtibata geçin.
Opsiyon bir sonraki versionda çalışacak .
Şu an hangi sürümü kullanıyorsunuz ki ?![]()
Mobil Teknoloji = www.maxicep.com
teekkurler oldu duzeldı arkadaslar
hangi karakterlerde hata veriyorki? ben hata göremedim :S
Bu özlliği kullanmaya gerek kalmadı.
vBSEO 3.2'de Türkçe karakter sorunu giderildi.
Bahadır bey giderildi demişsinizde.
vBulletin SEO Forums - Threads Tagged with boxer köpeği
Bu sitede uygulanmamış mı bu sitedede türkçe karakterlerde problem olduğunu gördüm belirtiyim dedim![]()
vBSEO forumları karakter değişklenliği opsiyonunu ve tag değişikliğini kullanmıyor. Tag değişkenliğini bende sitelerimde kullanmıyorum.
Peki kullanmamanızın sebebi nedir acaba ?
Belli bir sebebi yok. Ancak ana olgu tagler id içermiyor ve karakter değişimi kullanıldığı zaman database içinde duplicatedata oluşturur. Buda ileride sorun çıkarabilir.
Arkadaşlar sitemde türkçe karakterler başlıklar konu içinde gözüküyor, ama linki ve tags alanındaki başlığı türkçe yapmak istiyorum fakat nasıl bir işlem yapmalıyım çok denemelerimden sonuç alamadım
db de başlık böyle : yeni çýkan albümü
onu nasıl yapabilirim. yardımcı olabileceklere şimdiden teşekkürler
örnek konu : http://www.rehberim.net/forum/diger-ders-odevler-420/82784-10-sinif-dpy-sorulari.html
db de karakter setini değiştiriyorum ama gene synyf sorulary gibi y harfi noktalı geliyor girerkende utf8 olabilirmi çekerkende veya
Last edited by angoloz; 03-22-2010 at 07:44 AM.
Isminize ait vBSEO lisansı bulunmuyor.