vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on Tags sistem Türkçe karakter sorununa pratik çözüm within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; olmadi neyazikki .....
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| ||||
| ||||
|
olmadi neyazikki ..
|
|
| ||||
| ||||
| Nasıl denediniz de olmadı acaba? Normalde bunun çalışması lazım. |
|
| ||||
| ||||
|
verdiginiz örnektekiyle yer degistirdim editplus programini kullanarak editlemeyi yaptim degisiklikten sonraki dosyam ektedir..
Last edited by ZeKiTuRk; 05-12-2008 at 07:08 AM. |
|
| ||||
| ||||
| Ekte verdiğim şekilde dener misin.
|
|
| ||||
| ||||
|
olmadi nedense ne html numara kullanimi nede kod kullanimi ise yaramadi .. anlasildiki bu bu dosya ile alakali bi durum degil baska biyerde bi problemim var arayip bulmaya calisicam yardimiz icin tesekkür ediyorum Last edited by ZeKiTuRk; 05-12-2008 at 07:15 AM. |
|
| ||||
| ||||
| Quote:
Mesela original dosya includes/ içerisinde. Siz değiştirdiğiniz dosyayı başka bir yere atıyor olabilir misiniz. Sizinle ilgisi yok ama başımıza geldi. Sunucu değiştiğinde arkadaş ftp ile attığı dosyalar eski sunucuya gidiyormuş. |
|
| ||||
| ||||
| Quote:
|
|
| ||||
| ||||
| Quote:
Sizinle ilgisi yok ama başımıza geldi. |
|
| ||||
| ||||
| Quote:
Sakasina takildim dostum ciddi söyledigimi düsünmedin umarim tabiki olabilirdi ama kontrol ettim dogru islemleri yaptigima eminim cokda sorun degil varsin türkce karakterler linkde öyle ciksin |
|
| ||||
| ||||
| Quote:
Arada ufak şakalar olmazsa çekilmez bu forumlar. |
|
| ||||
| ||||
|
Bir sonraki versiyonda bu soruna el atmaya karar verdik ve bunu engelleyecek bir opsiyon ekledik. Default olarak kapalı olacak bu opsiyonun bir sorunu olucak o da türkçe turkce gibi kelimelerin ortak sonucu vericek olması. Malesef bunun önüne dosya düzenlemesi yapılmadan geçilmiyor. Aktif etmek için manuel olarak config_vbseo.php dosyasında aşağıdaki opsiyonu açmanız gerekmekte PHP Code: |
|
| ||||
| ||||
|
Yani tag sistemindeki Türkçe karakter sorunu bir sonraki sürümde çözülüyor öyle mi yada başka bişeyden mi bahsediyoruz çünkü vbseo , tag sistemi ile alakalı birşey yapmayacak deniyordu tam anlamadım
|
|
| ||||
| ||||
|
mevcut tag larda Türkçe karakter sorunu olanları eleyerek yada daha vbulletin tag sistemine geçmemiş kisiler için iyi haber aslında, zbahadir in newpost fonksiyon dosyasında yaptığı düzenlemeler ile, tag sistemi problemini aşmış olacağız Vbseo yetkililerin, biraz da olsa yaptığımız haklı önerileri dikkate aldığını görmek güzel, yoksa kestirip atmak her zaman kolay Teşekkürler, yeni sürümü bekliyoruz |
| Tags |
| boxer köpeği, puzzletr.com, sıcak taglarım var, tag lazım tag |
| Thread Tools | |
| |