olmadi neyazikki ..
This is a discussion on Tags sistem Türkçe karakter sorununa pratik çözüm within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; olmadi neyazikki .....
olmadi neyazikki ..
verdiginiz örnektekiyle yer degistirdim editplus programini kullanarak editlemeyi yaptim degisiklikten sonraki dosyam ektedir..
Last edited by ZeKiTuRk; 05-12-2008 at 07:08 AM.
olmadi nedense ne html numara kullanimi nede kod kullanimi ise yaramadi ..
anlasildiki bu bu dosya ile alakali bi durum degil baska biyerde bi problemim var arayip bulmaya calisicam yardimiz icin tesekkür ediyorum
Last edited by ZeKiTuRk; 05-12-2008 at 07:15 AM.
ben neler yaptığımı bilirim uykusuz anlarda
![]()
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
Bir sonraki versiyonda bu soruna el atmaya karar verdik ve bunu engelleyecek bir opsiyon ekledik. Default olarak kapalı olacak bu opsiyonun bir sorunu olucak o da türkçe turkce gibi kelimelerin ortak sonucu vericek olması. Malesef bunun önüne dosya düzenlemesi yapılmadan geçilmiyor.
Aktif etmek için manuel olarak config_vbseo.php dosyasında aşağıdaki opsiyonu açmanız gerekmekte
PHP Code:define('VBSEO_URL_TAGS_FILTER', 0);
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Yani tag sistemindeki Türkçe karakter sorunu bir sonraki sürümde çözülüyor öyle mi yada başka bişeyden mi bahsediyoruz çünkü vbseo , tag sistemi ile alakalı birşey yapmayacak deniyordu tam anlamadım
Mobil Teknoloji = www.maxicep.com
Çözüm başka sorunlar çıkaracak olsada evet bir çözüm üretme kararı aldık. Ancak çıkaracağı sorunlarla ilgilenmiycez.
mevcut tag larda Türkçe karakter sorunu olanları eleyerek yada daha vbulletin tag sistemine geçmemiş kisiler için iyi haber aslında, zbahadir in newpost fonksiyon dosyasında yaptığı düzenlemeler ile, tag sistemi problemini aşmış olacağız
Vbseo yetkililerin, biraz da olsa yaptığımız haklı önerileri dikkate aldığını görmek güzel, yoksa kestirip atmak her zaman kolay![]()
Teşekkürler, yeni sürümü bekliyoruz![]()
Mobil Teknoloji = www.maxicep.com