vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on tags eklentisi within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Cok sayida derken 100 bin civari konu ve 2 milyondan fazla mesaj var. Sanirim otomatik ekletsem kisa sürede daha cok ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| |||
| |||
|
Cok sayida derken 100 bin civari konu ve 2 milyondan fazla mesaj var. Sanirim otomatik ekletsem kisa sürede daha cok fayda verir ama zamana yayayarak kaliteli taglari eklemek daha verimli olabir gibi gibi, siz ne dersiniz. Birde bu etiketlerdeki sonuclar eski sistem yani vbseo dan etkilenmiyorlar. Bulunan sonuclari sizin sitenizdeki gibi vbseo ya nasil uyarlarim acaba? |
|
| ||||
| ||||
|
Zoints'in stesinde br konu içerisinde bir plugin olması gerekiyor. O plugin'i kurmanız lazım. O kadar konu varsa bence olduğu gibi devam etmeniz daha iyi olabilir. Otomatik eklemeniz çok gereksiz tag oluşmasına sebep olabilr ve , ilk vs.. gibi. |
|
| |||
| |||
|
Tamamdir buldum cok sagol mert kardesim. Bahsettigin post Zoints Network - View Single Post - Tags and VBSEO URLs? Bu mesajda buldum scripti yazan kisi direk vbseo icin link vermis. vBulletin.org Forum - View Single Post - Zoints Thread Tags - GREAT for SEO Bu gavurlarin bu huyuna hayranim biz olsak rakibimizin her an girtlagini sikmaya bakariz, adamlar bu konularda gercekten cok dürüst olabiliyorlar. Bu arada senin bu hizina ve yardim severliginede hayranim |
|
| ||||
| ||||
|
Evet doğru plugin bulmuşsun. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum sizlere ki herhangi bir sorun ile karşılaşmayın yenide bazen şikayetçi olanlar çıkabiliyor Yabancıların birbirlerine karşı yardımseverlikten ziyade olayın içinde emeğe saygı olayı var. Her ne şekilde olursa olsun insanlar birbirlerinin harcadığı zamana saygı duyarak hareket ediyor. Bizdeyse malesef rekabet veya sevmediğimiz bir olgu olduğunda hemen karşıdakini yok etme çabası işin içerisine giriyor.
__________________ Mert Gökçeimam / Crawlability Inc. Operasyon Tamamlandı : vBSEO 3.2.0 Gold Yayınlandı! 100 üzerinde SEO geliştirmesi vBSEO Google/Yahoo Sitemap Yaratıcısı v.2.2 Yayınlandı vBSEO 3.2 için Gerekli Güncelleme 6X Trafik - vBSEO ile bir günde $1400 kazanç! My Personal Site: vBTech.net - vBulletin Support |
|
| ||||
| ||||
| Quote:
|
|
| ||||
| ||||
|
anladığım kadarıyla tags'lar için ayrıca sitemap oluşturuluyor. Plugini ekledim, çalıştığından nasıl emin olabilirim acaba?
|
|
| |||
| |||
|
Yeni konu acmak istemedim. lisansin günü doldugu icin 3.7 ye yükseltemedigim bir forum sitesi. vBSEO 3.1.0 kullaniyorum bilmiyorum icinde bir cok özellik yokken vBSEO 3.2.0 RC5 yükseltmeye gerek varmi. Buraya zoints tag eklentisini kurdum Popular Tags - Forum Tags By Zoints Ancak ne yaptiysam mod_rewrite özelligini kullanamadim. Dünden beri denemedigim yöntem kalmadi. Etiketlerin linkleri dogru ama bir türlü yönlendirme gerceklesmiyor, ana sayfaya yönleniyor ve resimler görünmez oluyor. tags klasöründeki .htaccess i silerek vbseo icerisinden yönlendirmek istedim yine degisen birsey olmadi. Server sirketini aradim mod_rewritede bir sorun olmadigini söylüyor. Bu eklentiyi mod_rewrite ile kullanabilen varmi? |
|
| |||
| |||
|
3.7.0 ın kendi tags eklentisi var zaten 3.7.0 ın kendi tag etiket sisteminde tagları otomatik ekletebiliyormuyuz bunu bilen varmı? |
| Thread Tools | |
| |