vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on tags eklentisi within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Arkadaslar bazi forumlarda tag eklentisi gibi birseye rastliyorum, bunu kullanan varmi aranizda? Faydali birseymi ve vbseo nun böyle bir eklentisi ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| |||
| |||
| tags eklentisi
Arkadaslar bazi forumlarda tag eklentisi gibi birseye rastliyorum, bunu kullanan varmi aranizda? Faydali birseymi ve vbseo nun böyle bir eklentisi varmi? selamlar |
|
| ||||
| ||||
|
onun vbseo ile alakası yok o farklı birşey ismi zoint tag sitendeki konulara tag ekleyerek googleden daha fazla kitle kazanabilirsin
|
|
| |||
| |||
|
yapalım mı vbseo ile çalışır mı ya da önerir misiniz
|
|
| |||
| |||
|
sorunsuz çalışması güzel ama forumu kastığı söyleniyor bu doğru mu? ille de kurup kendimiz mi test edelim. bazılarıda vbseo varken tags a gerek yok diyor.. kime inanacağız şaşırdık bilen bilmeyen konuşuyor |
|
| ||||
| ||||
|
Tags in forumu kastığını söyleyeni ilk defa duyuyorum. Bunu söyleyen server konusunda en ufak bilgisi olmayan kişilerdir bana göre. Tags arama opsiyonunu geliştiren ve üyelerle misafirlerin sitenizde konuları daha organize şekilde takip edebilmesini sağlayan bir özelliktir. Kuracaksanız bunu ön planda tutmalısınız.
|
|
| ||||
| ||||
|
ben şuan kullanıyorum vbseo+zoint tags... ve hiçbir kasma olmuyor bazıları dediğiniz gibi kasıyor veya gerek yok diyor ama ben zoint tags sayesinde bazı kelimelerde ilk sıralarda çıkıyorum.Bazı durumlarda vbseoyu bile geçiyor ben tavsiye ederim kullanmanızı
|
|
| |||
| |||
|
Arkadaslar ben bu eklentiyi kurdum ancak türkce karakterlerde sorun yasiyorum. Örnegin öğünmek yazdigimda karsima u00f6u011fu00fcnmek gibi bir kelime cikiyor. Bu durumu nasil düzeltebilirim acaba? Edit:Sorunumun cözümünü buldum arkadaslar Zoints Network - View Single Post - turkish character problem Last edited by ABDALWAHID; 11-01-2007 at 09:06 AM. |
|
| |||
| |||
|
Flood olacak sorry, Takildigim bir kac nokta var, örnegin ayyas.com da /tags/turkiye/ olarak görünüyor bende ise /tags/index.php/turkiye/ seklinde görünüyor. Ayarlara baktigimda URL type 3. mod_rewrite secmem gerekir sanirim bunu denedim ama etiketlere bastigimda ana sayfaya yönleniyorum, acaba gözden kacirdigim bir noktami var? selamlar |
|
| |||
| |||
|
evet icerigi orjinal sekilde duruyor acaba onda editlemem gereken bir seymi var Options +FollowSymLinks RewriteEngine On RewriteRule ^(.+)/([0-9]+)/$ index.php?tag=$1&page=$2 [NC,QSA,L] RewriteRule ^(.+)/$ index.php?tag=$1 [NC,QSA,L] Birde tags sayfasina ziyaretci olarak giridigimde No tags were found. yaziyor buda normal degil sanirim. |
|
| ||||
| ||||
|
Bende kullanıyorum, bir sorunla karşılaşmadım ama uzun vadede yararı olabileceğini düşünüyorum.
|
|
| |||
| |||
|
Bugün yeniden deniyeyim dedim sildim yeniden yükledim düzeldi. Bu konuda bir soru daha sormak istiyordum. Sanirim otomatik tags ekleme özelligide var, bu özellik konu basliklarina göremi ekleme yapiyor? Ve bu otomatik olayini yapmak sizce faydali olurmu yoksa ellemi ekleme yapmak daha iyi? selamlar... |
| Thread Tools | |
| |