vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on Taglardaki tr karakterleri düzenleme işlemi threadtag.php'de de uygulanabilirmi? within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; threadtag.php den yaptığımız tag eklemelerinde bu forumda paylaşılan taglardaki tr karakterleri düzenleme işlemi geçersiz kalıyor. tr karakterler düzelmiyor. acaba threadtag.php'de ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| ||||
| ||||
|
threadtag.php den yaptığımız tag eklemelerinde bu forumda paylaşılan taglardaki tr karakterleri düzenleme işlemi geçersiz kalıyor. tr karakterler düzelmiyor. acaba threadtag.php'de de işe yaraması için ne yapabiliriz? teşekkürler |
|
| |||
| |||
| threadtag.php derken vbulletin admin panelden tag eklemeyi mi kastettiniz anlamadım ?
|
|
| |||
| |||
|
Mert bey sanırım burada kastedilen tag eklerken türkçe karakterlerin kullanılması. türkçe karakter kullanıldığı zaman anlamsız karakterler ortaya çıkıyor. ben de tag eklerken mecburen türkçe karakter kullanmıyorum. bunun bi çözümü var mı? saygılar..
|
|
| |||
| |||
|
peki 0 (sıfır) değerini kaç yapmamız gerekiyo mert bey? ya da başka bişey mi eklememiz gerekiyo config_vbseo.php ayarlarında? bu yapıldığında türkçe karakter sorunu sanırım çözülmüş olur?
|
|
| |||
| |||
|
teşekkürler Mert bey. iyi çalışmalar..
|
|
| |||
| |||
|
tag lardaki türkçe karakter sorunu bu şekilde çözülmüş oldu. umarım google indexlerken herhangi bir sorun çıkarmaz Mert Bey
|
| Thread Tools | |
| |