threadtag.php den yaptığımız tag eklemelerinde bu forumda paylaşılan taglardaki tr karakterleri düzenleme işlemi geçersiz kalıyor. tr karakterler düzelmiyor.
acaba threadtag.php'de de işe yaraması için ne yapabiliriz?
teşekkürler
vBulletin 4, the most powerful community software + vBSEO 3.5, the ultimate SEO solution = Your ultimate platform for 2010 and beyond. Click below to learn more.
This is a discussion on Taglardaki tr karakterleri düzenleme işlemi threadtag.php'de de uygulanabilirmi? within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; threadtag.php den yaptığımız tag eklemelerinde bu forumda paylaşılan taglardaki tr karakterleri düzenleme işlemi geçersiz kalıyor. tr karakterler düzelmiyor. acaba threadtag.php'de ...
threadtag.php den yaptığımız tag eklemelerinde bu forumda paylaşılan taglardaki tr karakterleri düzenleme işlemi geçersiz kalıyor. tr karakterler düzelmiyor.
acaba threadtag.php'de de işe yaraması için ne yapabiliriz?
teşekkürler
vBSEO :crazy:
threadtag.php derken vbulletin admin panelden tag eklemeyi mi kastettiniz anlamadım ?
Açıkçası bende anlamadım neden bahsedildiğini.
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
Yeni vBSEO Kontrol Paneli ve vBSEO 3.5 Yayın Tarihleri
vBSEO 3.5 Beta 2 Yayınlandı - vBulletin 4 Uyumlu!
Kişisel Sitem : Felsefe - Kültür merkeziniz
Mert bey sanırım burada kastedilen tag eklerken türkçe karakterlerin kullanılması. türkçe karakter kullanıldığı zaman anlamsız karakterler ortaya çıkıyor. ben de tag eklerken mecburen türkçe karakter kullanmıyorum. bunun bi çözümü var mı? saygılar..
config_vbseo.php dosyasında alttaki ayarı değiştiriniz
PHP Code:define('VBSEO_URL_TAGS_FILTER', 0);
peki 0 (sıfır) değerini kaç yapmamız gerekiyo mert bey? ya da başka bişey mi eklememiz gerekiyo config_vbseo.php ayarlarında? bu yapıldığında türkçe karakter sorunu sanırım çözülmüş olur?
1 yapmanız gerekiyor.
teşekkürler Mert bey. iyi çalışmalar..
Rica ederim , eğer halledemezseniz lütfen haber verin.
tag lardaki türkçe karakter sorunu bu şekilde çözülmüş oldu. umarım google indexlerken herhangi bir sorun çıkarmaz Mert Bey