taglardaki türkce karakter linkleri icin yapilabilinecek birsey varmi atatürk tagi linkte su sekilde cikmakda
ww.xxxxxxxx.com/anahatar-kelimeler/atat%FCrk.html
This is a discussion on tag`lardaki türkce karakter sorunu ? within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; taglardaki türkce karakter linkleri icin yapilabilinecek birsey varmi atatürk tagi linkte su sekilde cikmakda ww.xxxxxxxx.com/anahatar-kelimeler/atat%FCrk.html...
taglardaki türkce karakter linkleri icin yapilabilinecek birsey varmi atatürk tagi linkte su sekilde cikmakda
ww.xxxxxxxx.com/anahatar-kelimeler/atat%FCrk.html
Bunun vBSEO ile alakası bulunmamaktadır. vBulletin'den bu konuya çare bulmalarını istemeniz gerekiyor.
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
vbulletin.com a actim konuyu yanliz cok kötü bi ingilizceye sahibim konu icerigi su sekilde siz biraz daha düzenlerseniz sevinirim editden girip konuyu tekrar düzenlemek istiyorum
my forumstag is working okay but there are some tag words with Turkish letters (g, ö, ş) with these words seems to be link
tags word: Atatürk
tag link: ww.xxxxxx.com / tags / atat% FCrk.html
How can I link modifieren? as the
desired link: ww.xxxxxx.com / tags / ataturk.html
Sorunu kısmen çözdüm bittiğinde paylaşırım.![]()