Fatal error: Allowed memory size of 33554432 bytes exhausted (tried to allocate 27229776 bytes) in /xxxxx/xxxxxx/xxxxxxxx/vbseo_sitemap/vbseo_sitemap_functions.php on line 1537
bu hata nedır neden oluyor na yapmalıyım arkadaslar
vBulletin 4, the most powerful community software + vBSEO 3.5, the ultimate SEO solution = Your ultimate platform for 2010 and beyond. Click below to learn more.
This is a discussion on sıtemap da fatel Error hata var within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Fatal error : Allowed memory size of 33554432 bytes exhausted (tried to allocate 27229776 bytes) in /xxxxx/xxxxxx/xxxxxxxx/vbseo_sitemap/vbseo_sitemap_functions.php on line 1537 ...
Fatal error: Allowed memory size of 33554432 bytes exhausted (tried to allocate 27229776 bytes) in /xxxxx/xxxxxx/xxxxxxxx/vbseo_sitemap/vbseo_sitemap_functions.php on line 1537
bu hata nedır neden oluyor na yapmalıyım arkadaslar
Yahoo için oluşturulan text formatlı sitemap dosyasını iptal edin.
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
Yeni vBSEO Kontrol Paneli ve vBSEO 3.5 Yayın Tarihleri
vBSEO 3.5 Beta 2 Yayınlandı - vBulletin 4 Uyumlu!
Kişisel Sitem : Felsefe - Kültür merkeziniz
o dosyayı nerden ıptal edıcem acaba
vBSEO Sitemap Ayarlarından.
Fatal error: Out of memory (allocated 9175040) (tried to allocate 5897623 bytes) in /home/xxx/public_html/vbseo_sitemap/vbseo_sitemap_functions.php on line 1537
Aynı şekilde bende hata alıyorum...Ve dediğinizi daha öncedende yapmıştım..
kendı kendıne ıkı post
O zaman memory_limit'i yükseltmelisiniz.
Yükselttim fakat yine hata alıyorum.. yanlışım varsa lütfen düzeltin. benim anladığım 2 kazak giyersen üşümezsin sende 4 kazak var yazıyor.. yani bende zaten fazladan 2 kazak daha var... 2 kazak daha eklersem 6 kazak olur.. ?????
Normalde hata 2 kazak giymelisin ki üşümeyesin demiyor mu?
Bir sonraki versiyonda Yahoo format txt sitemap yaratma opsiyonunu kaldırdık. Çünkü artık gereksiz.