vBulletin SEO Forums

SEO

vBulletin Search Engine Optimization

Buy vBSEO Now! HACKER SAFE certified sites prevent over 99.9% of hacker crime.
ne nw
vBSEO Müşteri Hesap Kontrol Arayüzü vBSEO 3.2.0 Gold Yayınlandı vBSEO Başarısı: 600rafik Artışı - 1 günde $1400 Kazanç! Crawlability Inc. SEO Teknolojisi Patentine Başvurdu  vBSEO bir forumun günde $100 Reklam geliri kazanmasına yardımcı oldu  vBSEO ile en kısa sürede $20.000 kazanmak
se sw

Sosyal Grup Mesajlarında Oluşan Hatalar !

This is a discussion on Sosyal Grup Mesajlarında Oluşan Hatalar ! within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Arkadaşlar merhaba, Üyelerin uyarısı ile sosyal gruplarda bir hatayı farkettim. Öncelikle Sosyal gruplar templatelerinde hiçbir değişiklik yapmadım gerçi default tema ...

Go Back   vBulletin SEO Forums > vBSEO SEO Plugin > General Discussion > Türkçe

Enhancing 80 million pages.

Register FAQ Members List Social Groups Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read
Old 08-11-2008, 07:43 AM
Member

Real Name: Armagan N.
Sosyal Grup Mesajlarında Oluşan Hatalar !

Arkadaşlar merhaba,

Üyelerin uyarısı ile sosyal gruplarda bir hatayı farkettim. Öncelikle Sosyal gruplar templatelerinde hiçbir değişiklik yapmadım gerçi default tema ilede yaptığım kontrolde aynı sorun var..

Sosyal Gruplarda Detaylı Mesaj Editörüne tıklandığında Sosyal Gruplar Ana Sayfasına dönülüyor.

Sosyal Gruplara atılan mesajlarda Düzenle linkine tıklandığında gene Sosyal Gruplar Ana Sayfasına dönülüyor.

Mesaj yazıp gönder dediğinizde önce Hata mesajı veriyor ve mesaj gönderilmemiş gösteriyor, ancak sayfaya tekrar girildiğinde hata verilen mesaj normal şekilde gitmiş gözüküyor..

Yeni Grup aç deyince sosyal grup ana sayfaya gidiyor..

Arama tıklayınca Sosyal Grup Ana sayfaya gidiyor ..

Belki başkalarıda var ama artık bakmadım . .

Ne olabilir acaba yardımcı olabilirmisiniz SEO ile ilgili birşey olabilirmi.. SEO ile ilgiliyse lütfen neler yapabileceğimi anlatırmısınız..

İlginiz için şimdiden teşekkürler
Old 08-16-2008, 08:47 AM
with you's Avatar
Junior Member

Real Name: ®Volkan
arkadaşlar bu sorun bendede var, nasıl çözerim.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Old 08-17-2008, 07:28 AM
Mert Gökçeimam's Avatar
vBSEO.com Webmaster
vBSEO Total Customer SupportvBulletin HackerBig Board Administrator

Real Name: Lizard King
Blog Entries: 3
Send a message via MSN to Mert Gökçeimam
Bu sorun ile ilgilenicem.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Old 08-17-2008, 07:00 PM
with you's Avatar
Junior Member

Real Name: ®Volkan
Bu arada mert bey seo yu iptal ettiğimde de ayn ısorun mevcut.
Reply With Quote
Old 08-18-2008, 06:04 AM
Mert Gökçeimam's Avatar
vBSEO.com Webmaster

O zaman sorun vBulletin ile ilgilidir.
Reply With Quote
Old 08-18-2008, 07:10 AM
Member

Quote:
Originally Posted by Mert Gökçeimam View Post
Bu sorun ile ilgilenicem.
Soe'yu kapatınca sorun çözülüyor tekrar aktif edildiğinde aynı sorun devam etmekte..
Reply With Quote
Old 08-28-2008, 09:18 AM
Member

Güncel ..
Reply With Quote
Old 08-28-2008, 12:07 PM
Mert Gökçeimam's Avatar
vBSEO.com Webmaster

Armağan yarın bir ticket açabilir misin. Kontrol edeyim mümkünse.
Reply With Quote
Old 08-28-2008, 02:11 PM
Junior Member

Real Name: rizeli
evet doğrudur mert hocam arkadaşaların dediği gibi sosyal grup oluşturulamıyor.Ben firefox ile bakıyorum..
Reply With Quote
Old 09-01-2008, 10:31 AM
Junior Member

Real Name: burak
arkaşlar aynı sorun bendede mevcuttu!sosyal grup isim oluşturuken türkce karekter kullanmadan açınız ve bi ayrı acık ise Grup Kurucusu ismin farklı çıkması (Grup Kurucusu: [ARG:3 UNDEFINED] ) bu soruna maruz kalan arkadaşlar dillerde arama yaparak alttaki kodu bulsun
PHP Code:
$vbphrase[group_created_by_x
bunla degiştirin
PHP Code:
Grup Kurucusu :<a href="members/{2}/">{2}</a
Reply With Quote
Old 09-01-2008, 05:56 PM
jacki's Avatar
Member
Big Board Administrator

Real Name: metin
mert ben konu ıle ılgılı yazmıştım sanırım sen yoktun şurdan bakabılırsın sanırım bır bug dıyebılırız buna bu sorun çözulurse çok ıyı olacak sosyal gruplardakı hatalar farklı yerlerede yansıyabılıyor

Gruplarda Resim Hatası
Reply With Quote
Old 09-11-2008, 07:59 AM
sfg sfg is offline
Junior Member

Real Name: Sahin Gur
Maalesef ayni sorun bendede farkli sekilde cikti benim girdigim bir gruba bir baskasi giremedi onun giremedigi gruba ben girdi bir digeri bizim ikimizinde girdigi bir gruba giremedi vs...
Reply With Quote
Old 09-18-2008, 07:47 PM
kralex's Avatar
Member

Real Name: Omer G.
Send a message via MSN to kralex
valla aynı sorun bendede var, gruplar link düzenim /gruplar/grupismi-grupid şeklinde ama,

ne yeni grup oluşturalabiliyor,ne katıldığım grubu terketede biliyorum, sahibi olduğum grupları düzenleyemiyorum, üyeler gruplara katılamıyor, hata nerde anlamadım, direkt gruplar anasayfasına atıyor.

edit:ben vbseo 3.2.0 gold u ilk çıktığında upgradelemiştim galiba daha sonra ekip paketi değiştirmiş yeniden yolladım ftp ye dosyaları ve vbseo yu kaldırıp baştan kurdum sorun düzeldi

Last edited by kralex; 09-18-2008 at 08:24 PM.
Reply With Quote
Old 10-09-2008, 04:28 PM
Junior Member

Real Name: biLmem
Quote:
Originally Posted by azadem42 View Post
arkaşlar aynı sorun bendede mevcuttu!sosyal grup isim oluşturuken türkce karekter kullanmadan açınız ve bi ayrı acık ise Grup Kurucusu ismin farklı çıkması (Grup Kurucusu: [ARG:3 UNDEFINED] ) bu soruna maruz kalan arkadaşlar dillerde arama yaparak alttaki kodu bulsun
PHP Code:
$vbphrase[group_created_by_x
bunla degiştirin
PHP Code:
Grup Kurucusu :<a href="members/{2}/">{2}</a

bu şekilde halledemezsiniz..

ilk adım :

vBSEO > URL Rewrite Ayarları > Gelişmiş Ayarlar > "+" işaretine tıkla > Üye Profil URL'leri > Kullanıcı Profil Url Formatı > Özel : members/[user_id]-[user_name].html

bu şekilde kaydedin, daha sonra:

"Kişi Tarafından" şeklinde diller ve cümlelerde arayıp çıkan yeri aşağıdaki şekilde değiştirirseniz sorun kalkar.

Code:
[<font color="Gray">Bu Grup <a href="{1}">{2}</a> Tarafından Oluşturulmuştur</font>]
saygılar
Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules