vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on Sosyal Grup Mesajlarında Oluşan Hatalar ! within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Arkadaşlar merhaba, Üyelerin uyarısı ile sosyal gruplarda bir hatayı farkettim. Öncelikle Sosyal gruplar templatelerinde hiçbir değişiklik yapmadım gerçi default tema ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| |||
| |||
| Sosyal Grup Mesajlarında Oluşan Hatalar !
Arkadaşlar merhaba, Üyelerin uyarısı ile sosyal gruplarda bir hatayı farkettim. Öncelikle Sosyal gruplar templatelerinde hiçbir değişiklik yapmadım gerçi default tema ilede yaptığım kontrolde aynı sorun var.. Sosyal Gruplarda Detaylı Mesaj Editörüne tıklandığında Sosyal Gruplar Ana Sayfasına dönülüyor. Sosyal Gruplara atılan mesajlarda Düzenle linkine tıklandığında gene Sosyal Gruplar Ana Sayfasına dönülüyor. Mesaj yazıp gönder dediğinizde önce Hata mesajı veriyor ve mesaj gönderilmemiş gösteriyor, ancak sayfaya tekrar girildiğinde hata verilen mesaj normal şekilde gitmiş gözüküyor.. Yeni Grup aç deyince sosyal grup ana sayfaya gidiyor.. Arama tıklayınca Sosyal Grup Ana sayfaya gidiyor .. Belki başkalarıda var ama artık bakmadım . . Ne olabilir acaba yardımcı olabilirmisiniz SEO ile ilgili birşey olabilirmi.. SEO ile ilgiliyse lütfen neler yapabileceğimi anlatırmısınız.. İlginiz için şimdiden teşekkürler |
|
| ||||
| ||||
|
arkadaşlar bu sorun bendede var, nasıl çözerim.
|
|
| ||||
| ||||
|
Bu arada mert bey seo yu iptal ettiğimde de ayn ısorun mevcut.
|
|
| |||
| |||
| Soe'yu kapatınca sorun çözülüyor tekrar aktif edildiğinde aynı sorun devam etmekte..
|
|
| |||
| |||
|
Güncel ..
|
|
| |||
| |||
|
evet doğrudur mert hocam arkadaşaların dediği gibi sosyal grup oluşturulamıyor.Ben firefox ile bakıyorum..
|
|
| |||
| |||
|
arkaşlar aynı sorun bendede mevcuttu!sosyal grup isim oluşturuken türkce karekter kullanmadan açınız ve bi ayrı acık ise Grup Kurucusu ismin farklı çıkması (Grup Kurucusu: [ARG:3 UNDEFINED] ) bu soruna maruz kalan arkadaşlar dillerde arama yaparak alttaki kodu bulsun PHP Code: PHP Code: |
|
| ||||
| ||||
|
mert ben konu ıle ılgılı yazmıştım sanırım sen yoktun şurdan bakabılırsın sanırım bır bug dıyebılırız buna bu sorun çözulurse çok ıyı olacak sosyal gruplardakı hatalar farklı yerlerede yansıyabılıyor Gruplarda Resim Hatası |
|
| |||
| |||
|
Maalesef ayni sorun bendede farkli sekilde cikti benim girdigim bir gruba bir baskasi giremedi onun giremedigi gruba ben girdi bir digeri bizim ikimizinde girdigi bir gruba giremedi vs...
|
|
| ||||
| ||||
|
valla aynı sorun bendede var, gruplar link düzenim /gruplar/grupismi-grupid şeklinde ama, ne yeni grup oluşturalabiliyor,ne katıldığım grubu terketede biliyorum, sahibi olduğum grupları düzenleyemiyorum, üyeler gruplara katılamıyor, hata nerde anlamadım, direkt gruplar anasayfasına atıyor. edit:ben vbseo 3.2.0 gold u ilk çıktığında upgradelemiştim galiba daha sonra ekip paketi değiştirmiş yeniden yolladım ftp ye dosyaları ve vbseo yu kaldırıp baştan kurdum sorun düzeldi Last edited by kralex; 09-18-2008 at 08:24 PM. |
|
| |||
| |||
| Quote:
bu şekilde halledemezsiniz.. ilk adım : vBSEO > URL Rewrite Ayarları > Gelişmiş Ayarlar > "+" işaretine tıkla > Üye Profil URL'leri > Kullanıcı Profil Url Formatı > Özel : members/[user_id]-[user_name].html bu şekilde kaydedin, daha sonra: "Kişi Tarafından" şeklinde diller ve cümlelerde arayıp çıkan yeri aşağıdaki şekilde değiştirirseniz sorun kalkar. Code: [<font color="Gray">Bu Grup <a href="{1}">{2}</a> Tarafından Oluşturulmuştur</font>]
|
| Thread Tools | |
| |