vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on Social Bookmarking'de google a ekle nasıl yapılıyor within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Social Bookmarking'de google a ekle nasıl yapılıyor . Social Bookmarking Aktif hale getirdim fakat google yok sadece 4 tane var ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| ||||
| ||||
| Social Bookmarking'de google a ekle nasıl yapılıyor
Social Bookmarking'de google a ekle nasıl yapılıyor . Social Bookmarking Aktif hale getirdim fakat google yok sadece 4 tane var bir kaç site daha eklemek istitorum nasıl yaparım acaba, teşekkur ederim. digg.com del.icio.us technorati.com furl.net Bunlar var sadece. |
|
| ||||
| ||||
|
| |||
| |||
|
aslında türkçe social bookmark sitelerini eklesek güzel olacak. Zira özellikle türkçe içerikli siteleri yabancı bookmarklara ekleyecek çok kişi olduğunu sanmıyorum. aslında social bookmark olayı türkiyede de çok fazla kullanılmıyor sanırım. |
|
| ||||
| ||||
| Türkiye'deki kaç tane sosyal link sitesi digg.com,del.icio.us ,technorati.com ve furl.net kadar ünlü ?
|
|
| ||||
| ||||
|
facebook u eklemek güzel bir alternatif |
|
| |||
| |||
| Quote:
Türkiyedeki kaç kişi tecnorati, digg yada delicious u kullanıyor social bookmark için? İngilizce bilgisinin minimum olduğu nüfusta ingilzce bilmeyenlerin nasıl ingilizce social bookmarking sitelerini kullanmalarını bekliyorsunuz? Sosyal imleme siteleri zaten Türk kullanıcılar tarafından popüler değil, ziyaretçileri bu kültüre alıştırmak için ingilizce mi yoksa türkçe siteler mi önermek daha mantıklı? Tabiki bu tamamen site içeriğine ve sitenin ziyaretçi potansiyeline göre de değişir. |
|
| |||
| |||
|
kodlaron nereye ekleneceği de yazılsa sanırım iyi olacak her konu altında çıkması için |
|
| |||
| |||
|
lisansımız var kardeşim, olmasa işimiz ne vbseo bilgilendirmesi ile
|
|
| ||||
| ||||
| o zaman lisanslı üyeliğiniz ile girip yardım isteyin. bu üyeliğinizde lisans görünmüyor, turuncu olmanız gerekirdi
|
|
| ||||
| ||||
| Quote:
|
|
| ||||
| ||||
| Şu anda lisansınız yok gözüküyor. Lisans aldıysanız ve isminize kayıt edilmediyse Lisansınızın alındığı domain adresini ve ödeme bilgilerinizi gönderirseniz kontrol ederim sizin için.
|
|
| ||||
| ||||
| Quote:
|
| Thread Tools | |
| |