Sitemaptan kastım archive.
Arşivdeki forum linklerine tıklayınca yine arşiv ana sayfasına atıyor.
.htaccess dosyası orjinal (bi değişiklik yok)
arşiv sayfası /sitemap
This is a discussion on Sitemap'taki linkeler çalışmıyor within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Sitemaptan kastým archive. Arþivdeki forum linklerine týklayýnca yine arþiv ana sayfasýna atýyor. .htaccess dosyasý orjinal (bi deðiþiklik yok) arþiv sayfasý ...
Sitemaptan kastım archive.
Arşivdeki forum linklerine tıklayınca yine arşiv ana sayfasına atıyor.
.htaccess dosyası orjinal (bi değişiklik yok)
arşiv sayfası /sitemap
vbseo.php dosyasında aşağıdakini aratın
alttakiyle değiştirinPHP Code:get_cfg_var(
PHP Code:ini_get(
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
Oldu teşekkürler.
Sunucu ayarlarındaki farklılıktan dolayı mı bunu yapmamız gerekiyor, yoksa yanlış mı kodlanmış![]()
Php cgi sürümlerinde var olan bir bug. Bu vBSEO 3.2.5 ile düzeltildi ki CGI sürümleri apache modulüne göre sunucuya daha çok yük bindirdiğinden hiç tavsiye etmediğimiz kurulum formatıdır.
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Bendede aynı sorun varmış saolasın![]()
Hergün Bir Yudum : Bilgi İksiri
Bu sorun bende de var . Arşivin her linki arşiv ana sayfasına yönlendiriyor. Bugün 3.5.1 güncelemesi yaptım. Ama yeni vbseo.php dosyasında aratmam gereken kodu bulamadım. Acaba değişiklikmi oldu?
Bir de bir arkadaş vbseo sitemap'i kullanmamızı önermiş. Site generatör ile oluşturduğum sitemap xml.gz formatında ve sadece linklerden oluşuyor. O linklerde başka xml dosyalarından oluşuyor. Zaten bu sitemap adresini google webmaster araçlarından google a bildirdim ve indexlenmesini sağladım. Dolayısı ile sitemap arşiv gibi çalışmıyor bence. Çünkü arşiv de konu başlıkları ve konu içerikleri çok daha sade bir formatta görüntülenebiliyor. Orjinal formattan çok kısa sürede indexlenebilir gibi geliyor bana. Bu konuda başka önerisi olan var mı acaba. Yani arşiv açıkmı kalmalı , yoksa vbseo sitemap e mi yönlendirilmeli.
Arkadaşlar bende arşiv sayfası hala çalışmıyor. Bir önceki mesajımda bu kodu bulamadığımı yazmıştım. Sanırım arama yaptırırken bir hata oldu kodu bulamadı. şimdi arama yaptırdım ve buldum bu konu. Lakin değiştirmeme rağmen yine arşiv ana sayfasında ki her link yine arşiv ana sayfasına yönlendiriyor beni.
Kodun bulunduğu satır şu şekilde .
PHP Code:$_fixp = function_exists('ini_get') ? @ini_get('cgi.fix_pathinfo') : @ini_get('cgi.fix_pathinfo');
Bu konu ile arşivin alakası yok. Sorununuz ile alakalı bir konu açıp sorununuzu anlatırsanız yardımcı olmaya çalışırım.