vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on Sitemapda sorun within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Kısa süre önce sitemapda 1-2 oynama yaptım sildim v.s ogünden sonra Sıfırlamıştım sitemapı tekrardan başlatmıştım fakat sitemap bozuldu 100 k ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| |||
| |||
| Sitemapda sorun Kısa süre önce sitemapda 1-2 oynama yaptım sildim v.s ogünden sonra Sıfırlamıştım sitemapı tekrardan başlatmıştım fakat sitemap bozuldu 100 k konu olmasına rağmen run sitemap yaptığımda yeni sitemap_3 v.s gibi çıkmıyor 2de kalıyor 2 tane sitemap üstü yaratmadı indexler azaldı. Webmaster toolsdaki indexlenen sayfa sayısıda azaldı. site: www.acemipaylasim.com http://www.acemipaylasim.com/sitemap_index.xml.gz Nedense sitemap 2nin üstüne çıkmıyor Sorun nerde? yada bunun yedeklerini silip tamamen sıfırdan düzgün bir sitemapmı oluşturmalıyım.Bunları nasıl sıfırdan silip yapabilirim önerisi olan var mı Acaba ? |
|
| |||
| |||
| 2 kapalı forum var. Orjinal ayarları hiç ellemedim ekleme v.s |
|
| |||
| |||
| Dediklerinizi yaptım yenide Run Sitemap dedim ve diğerlerini otomatik olarak silip 1tane sitemap oluşturdu ama 2. kere run sitemapa bastığımda hala 2. bir sitemap daha oluşturmuyor |
|
| ||||
| ||||
| sitemap olusturma tamamlanmıyor sanırım Eğer tamamlandığını göremiyorsanız; php veya mysql timeout ayarları işlemin tamamlanmasına izin vermiyor olabilir, sunucu sahibinizle görüşün. |
|
| |||
| |||
| Sunucu sahibiyle görüşüp süreleri arttırdım. Ama yine bir sonuç çıkmadı sorun hostla ilgili birşey değil sanırım. |
|
| ||||
| ||||
| Sitemap Generator yaklaşık 5-6 bin sitede sorunsuz çalışan bir program. Çalışması uzun ve yorucu olduğundan yarım kalabiliyor. Bir sonraki seferde yarım kaldığı yerden devam ediyor. Yeterli olmayan serverlarda sizin sorununuz ortaya çıkabiliyor. wait_timeout ayarlarını yükselterek veya sunucu üzerindeki yükü azaltacak optimasyonlar yaparak bunun önüne geçebilirsiniz. |
| Thread Tools | |
|
|