Salim bey ,
Kendiniz standart .htaccess kullandiginizda herseyin calistigini onayliyorsunuz. Bunun haricinde size kaldirmaniz gereken satirlarida soyledim. Diger halde kullnadiginiz modifikasyon bir sorun yaratiyorsa onlardan destek istemelisiniz.
This is a discussion on Sitemap Yapıyorum Google a ekleyemiyorum within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Salim bey , Kendiniz standart .htaccess kullandiginizda herseyin calistigini onayliyorsunuz. Bunun haricinde size kaldirmaniz gereken satirlarida soyledim. Diger halde kullnadiginiz ...
Salim bey ,
Kendiniz standart .htaccess kullandiginizda herseyin calistigini onayliyorsunuz. Bunun haricinde size kaldirmaniz gereken satirlarida soyledim. Diger halde kullnadiginiz modifikasyon bir sorun yaratiyorsa onlardan destek istemelisiniz.
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
Code:# Forum RewriteRule ^threads/.* showthread.php [QSA] RewriteRule ^forums/.* forumdisplay.php [QSA] RewriteRule ^members/.* member.php [QSA] RewriteRule ^blogs/.* blog.php [QSA] ReWriteRule ^entries/.* entry.php [QSA] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -s [OR] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -l [OR] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -d RewriteRule ^.*$ - [NC,L] # MVC RewriteRule ^(?:(.*?)(?:/|$))(.*|$)$ $1.php?r=$2 [QSA]
bunları kaldırığım zamanda video media eklentisi çalışmıyor. onların sayfayı bulamıyor.
Mert Bey ;
RewriteRule ^(?:(.*?)(?:/|$))(.*|$)$ $1.php?r=$2 [QSA]
şu kodda sıkıntı var bu satırı kaldırınca media eklentiside çalıştı sitemapta şu kısım yüzündenmi hata veriyor acaba düzeltemezmiyiz bunu. $1.php seo varya php diye sayfa bulamıyorda onun içinmi açmıyor yoksa
Beyefendi lutfen bu sorularinizi modifikasyonu yazan kisiye sorunuz. Sorunu yaratan seyin ne oldugu asikar.
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
Size göre aşikar bana göre muamma sizin için çok zor olmasa gerek.
Salim bey oluşturduğunuz sitemap adresinizi tarayıcınızda bir açıp kontrol ediniz.Eger açılıyorsa tarayıcınızda bir sorun yoktur.Ama googlebotları sitenizdeki sitemapleri görebilmesi için /data klasörünün içinde bulunan xml.gz dosyalarını 755 yapıp öyle deneyiniz.