vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on Sitemap Sorunu within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Ben googleye dizin gönderiom önceden hep 2000 kusur dizine eklendi derdi şimdi 0 dizin eklendi diyio ve sitemap loğlarını silmeye ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| ||||
| ||||
| Sitemap Sorunu
Ben googleye dizin gönderiom önceden hep 2000 kusur dizine eklendi derdi şimdi 0 dizin eklendi diyio ve sitemap loğlarını silmeye kalkınca bu hatayı alıyorum Warning: fopen(/vbseo_sitemap/data/downloads.dat) failed to open stream: Permission denied in /vbseo_sitemap/index.php on line 243 Warning: fwrite(): supplied argument is not a valid stream resource in /vbseo_sitemap/index.php on line 244 Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /vbseo_sitemap/index.php on line 245 normalde sitede bir konu acıom 1 saat sonra google indexlior ama hep 100 sayfadayım 25 gündür yenileri eklior ama sanırım eskileride silior çözemedim vala Last edited by Cardinal; 08-28-2008 at 08:40 PM. |
|
| ||||
| ||||
|
HTACCESS Dosyası index.PHP Dosyası downloads urllist.txt sitemap_1.xml sitemap_index.xml 1219945135.log .Htaccess dosyası içinde de deny from all yazıor zaten data klasöründe içinde bunlar var data 777 yaptım içindekilere izin vermedi ama |
|
| ||||
| ||||
|
Sorun Düzeldi Mert Bey Yanlız Size Şunu Sormak İstiyorum Ben 2 Aydır Zoint Kullanıyorum Ve Sitemde 2 Ay Etcek Acılmış Durumda Vbseo Sitemap sisteminide 10 gündür kurmuşum If you have vBSEO, include old urls? 301 url ben hep kapalı tutuyorum sizin dediğiniz gibi hiçte açmadım acaba bundan dolayı Google eski urllerimi indexlemiormu yoksa eski yeni fark etmior sonucta hepsini indexletioz bunu merak ettim hep kapalımı kalsın yoksa açmak gerekirmi bilgilendirirseniz sevinirim zaten bu ay çıksa bu illetten kurtulcam Vbseo geçiş yapcam hayırlısı ile |
| Thread Tools | |
| |