vBSEO Yahoo/Google Sitemap Generator ayarlarında Include Showpost urls seçeneğini hayır olarak seçiniz.
This is a discussion on sitemap sorunu within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; vBSEO Yahoo/Google Sitemap Generator ayarlarında Include Showpost urls seçeneğini hayır olarak seçiniz....
vBSEO Yahoo/Google Sitemap Generator ayarlarında Include Showpost urls seçeneğini hayır olarak seçiniz.
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
Dediğiniz gibi yaptım Mert bey ftpden site map'leri silip yeniden oluşturdum ve google webmasters tools'tan silip yeniden ekledim 1900 kusur linkten 600 kaldı şu anda bir sorun görünmüyor yardımlarınız için teşekkür ederim![]()
Rica ederim![]()
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Merhaba Mert bey.
Tekrar sorunla karşılaştım karşılaştığım sorunu daha net ifade edebilmek için resmini aldım yardımcı olursanız sevinirim.
![]()
Sitenize birden fazla adresle ulaşılabildiğinden sıkıntı yaşıyorsunuz
domain.com'u www.domain.com'a yönlendirmek
konusunu okumanızı ve uygulamanızı tavsiye ederim.
Sıksık buraya yazmaktan utanmaya başladım kusura bakma hakkını helal et abi.
Domain.com'uwww.domain.com'a yönlendirmeyi yaptım yalnız yeni bir sorunla karşılaştım bu kezde ayrıntılar resimde.
![]()
Sitemap içerisine eski urlleri kaldırıp , var olan bütün sitemap dosyalarını sil. Sonra yeniden oluştur.
Bu arada sitene baktım ve şu anda kullandığın şekilde hiçbir avantajın olmaz. Yani konulara girince bu şekilde bir uyarı çıkıyor
Bunu kullanırsan google sadece bu yazıyı indexler ve sayfaların hiçbir zaman hak ettiği ranklere sahip olmaz.Code:Mesajın İçeriğini Görmek İçin Üye Olmanız Gerekmektedir Register to view all the text in posts
Sitemap içindeki eski url'lelerinden kastınız ftp'de data klasörünün içindekilermi abi ?
Uyarı mesajını kaldırdım abi önerin için teşekkür ederim.
Evet data klasörü içerisindeki tüm xml.gz dosyalarını silin ve yeniden oluşturunBazen herkes benim gibi düşünür diye çok açıklama yapmadan yazıyorum galiba
![]()
Maşallah kendinizi çok iyi geliştirmişsiniz Allah nazardan saklasın.
Onları sildim abi yalnız hata devam ediyor.
Şimdi yeni sitemap oluşturacaksın ve o hatalar bir süre kalıcak ama yenileri gelmiycek. Webmasters hataları anında silmiyor.
Yeni sitemapları oluşturmuştum abi daha önce bu tür hatalarla karşılaşıp düzelttiğimde hatalar hemen kalkmıştı bu yüzden panikledim galiba yardımınız için çok teşekkür ederim Allah razı olsun abi![]()
Rica ederim![]()