Sitemap sürekli bu hatayı veriyor bunun sebebi nedir arkadaşlar yardımcı olurmusunuz..
Tekrar silip aynı işlemleri yaptıgımda 1 gun içinde yine hata veriyor.
This is a discussion on Sitemap Sorunu ? within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Sitemap sürekli bu hatayı veriyor bunun sebebi nedir arkadaşlar yardımcı olurmusunuz.. Tekrar silip aynı işlemleri yaptıgımda 1 gun içinde yine ...
Sitemap sürekli bu hatayı veriyor bunun sebebi nedir arkadaşlar yardımcı olurmusunuz..
Tekrar silip aynı işlemleri yaptıgımda 1 gun içinde yine hata veriyor.
Hata'nın içeriği nedir bilmeden hiçbir şey söyleyemeyiz.
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
90.000 link var fakat error verdigi zaman 50.000 şeklinde bir hata veriyor bunun sebebi ne olabilir..
Osman Bey ,
Errors e tıkladığınız zaman çıkan mesajı buraya kopyalayabilir misiniz ? Bunu görmeden birşey diyemem çünkü. Hatanın içeriği sorunun ne olduğunu ortaya koyucaktır.
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Tekrar hata vermesini bekledim.
sitemap_2.xml.gz aynı sorun oluyor..
![]()
Sitemap oluşturması tamamlanmamış yani yarım kalmış bu hatanın sebebi budur.
Bu sorunu gidermek için ne yapmalıyım.?
Bende sizinle aynı sorunu yaşıyordum ve sitemapı "Zamanlanlış Görevler" kısmından vbseo sitemap task ı manuel çalıştırarak oluşturdugumda bir sorunla karşılaşmadım.Sizde bu yöntemi deneyin.
View errors for: http://www.xxxxxx.com/forum/sitemap_1.xml.gz Errors
Die hata Veriyor.Görüntüleme Hatası Orda Max 50000 Url Yazıyor Ama Bizimkisi 200000 Geçti.Buna Çözüm Varmı?.
Erkem Bey ,
Google bir sitemap içerisinde en fazla 50.000 url'ye izin veriyor. Sitemap settings de bir sitemap içerisinde kaç url yer alıcağına ayarı buna göre düzeltmeli , sitemapleri yeniden oluşturmalısınız.
aslında ne kadar da böyle hata versede bence genede linkleri indexliyor çünkü googlede kaç tane linkim çıkıyor diye baktığımzda 103.000 de çünkü 2 gün önce 97.000 küsürdü.demekki sorun yok ama orda görüntüleme hatası veriyor ama ben genede mail atacam googleye.
ayrıca mert bey sizin dediğiniz doğrudur.öylede olabilir. ama çok. zahmetli bir iş bu.
Arkadaşlar ben ne yaptıysam bu sorunu çözemedim :( vbseo sitemap generator ayarlarını nasıl yapmamız gerektigini açıklaması mümkün mü acaba :(
Selam Osman ,
Sorunu çözmek için sitemapi manuel olarak domain.com/vbseo_sitemap/ adresinden çalıştırman gerek.
Ayarlar olarak benim tavsiye edeceğim ayarlar sitemap başına 20000 url. Showpost urllerini ekleme.
Benim de bir sorum olacak izninizle
Sitemapleri google'a eklerken sitemap_2.xml.gz, sitemap_3.xml.gz, sitemap_4.xml.gz... böyle mi eklememiz daha yararlı yoksa sitemap_1.xml.gz 'i google'a sadece bir kere ekleyerek, yeni sitemap'ı eski sitemap'in üzerine yazdırarak, google da Resubmit etmek mi?