This is a discussion on Sitemap.php yapmak within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Merhabalar, Buradaki Sitemap'i nasýl yapmýþlar. Biraz baktým ama Buradaki nimi kullanmýþlar emin olamadým. Kullamýþlarsa vbseo url ye nasýl çevirmiþler? Birde ...
Sitelerin kendisine sorabilirsiniz.
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
Güzel bir eklenti tavsiye ederim bizde de kurulu o![]()
Last edited by Mert Gökçeimam; 07-27-2009 at 09:04 AM.
Simple Sitemap - vBulletin.org Forum
buradan indirmişler yanılmıyorsam,
bunun seo açısından bir dezavantajı olurmu acaba
Ben gereksiz görüyorum.
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
bende sözünüze riayet ediyorum teşekkürler
Bu eklentinin çok işe yarayacağını düşünüyorum.
Sitenin kendisinin paylaşıcağını sanmıyorum.
Benim de gerçekten url lerin nasıl vbseo ya dönüştürüleceğine ihtiyacım var.
Çok araştırdım ama kendim şimdilik yapamadım. Yapabilecek varsa teşekkürler.
Bende Kullananların İçindeyim
http://vizilti.net/sitemap.php
Ama Nerden Buldum İnanın Hatırlamıyorum Yanlız Size Php Dosyasını Veriyorum Buna Bir Link Atadınızmı Bu İş Tamamdır
Umarım Yapımcı Bana KızmazPHP Code:http://www.siten.com/sitemap.php
![]()
Teşekkür ederiz de linkler hala seolu değilo sitemap dosyası bizde de var... zaten burda yayınlanmış >> Simple Sitemap - vBulletin.org Forum bizim öğrenmek istediğimiz linklerin nasıl seolu olacağı... Mert bey ancak bu işi siz çözersiniz
rica etsem yardımcı olurmusunuz ?
Üçüncü tarz gereksiz modifikasyonlara ayıracak vaktim yok malesef.
basitliği inanılmaz insana ilk bakışta saçmasapan gözüküyor. ilk bakışta öyle gibi gelmesine rağmen, google in bu tek linkleri çok seveceğine inanıyorum.
En azından denemekle bişi kaybedilmez.
Ondan mı bilemiyeceğim ama forumum bu eklentiyi kurdum kuralı 3 kat fazla hit aldı (fakat başka modifikasyonlarda yaptım ) üstelik linklere seo ekleyemedim bile, eklersem daha fazla etkisi olacağını sanıyorum.
Başka bir arkadaş deneyip sonuç aldı mı yazarsa hepimiz anlamış oluruz. 1-2 günde sonuç hemen belli oluyor.
Eskiden google vbseo sitemaps i acaip iyi listelerdi ve güvenirdi sitenin hepsini küt diye alırdı tabi dediğim 2006 da falan şimdi daha yavaş ekliyor sindire sindire o yüzden başka yerlere yöneldim.
Last edited by gorsan; 11-01-2009 at 09:42 AM.