Results 1 to 6 of 6

Sitemap Konusunda Yardim Edebilirmisiniz

This is a discussion on Sitemap Konusunda Yardim Edebilirmisiniz within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Sevgili dostlar onaylanmadi onaylanmadi derken. 5-6 saat icinde dun onaylandi. Sekil itibariyle cokta guzel gorunuyor bakalim ne olacak....Tesekkurler... Sorunuma gelirsek ...

Member
    Real Name
    sinan
    Liked
    0 times

Sitemap Konusunda Yardim Edebilirmisiniz

Sevgili dostlar onaylanmadi onaylanmadi derken. 5-6 saat icinde dun onaylandi. Sekil itibariyle cokta guzel gorunuyor bakalim ne olacak....Tesekkurler...

Sorunuma gelirsek dun sitemap generatoru kurdum data dosyasinin icinde sitemap1-2' url list ve index diye 4 adet gz dosyasi olusturdu. Bende googla ekledim oda kabul etti....

Zamanlanmis gorevlerede ekledim hergun 2 am de tekrar yapacak... Fakat elle baslat dedigimde sitemap 1-2 urllist ve indexi tekrar yapiyor dogal olarakta google ekleniyor...

Yontem bumudur dostlarim yardimlarinizi bekliyorum. yani 2 sitemap tan baska eklenmiyormu?

Cevaplariniz icin simdiden tesekkur eder' Saygilar sunarim.

Junior Member Bydigi's Avatar
    Real Name
    bayar
    Liked
    0 times
    Quote Originally Posted by sinanulman View Post
    Sevgili dostlar onaylanmadi onaylanmadi derken. 5-6 saat icinde dun onaylandi. Sekil itibariyle cokta guzel gorunuyor bakalim ne olacak....Tesekkurler...

Sorunuma gelirsek dun sitemap generatoru kurdum data dosyasinin icinde sitemap1-2' url list ve index diye 4 adet gz dosyasi olusturdu. Bende googla ekledim oda kabul etti....

Zamanlanmis gorevlerede ekledim hergun 2 am de tekrar yapacak... Fakat elle baslat dedigimde sitemap 1-2 urllist ve indexi tekrar yapiyor dogal olarakta google ekleniyor...

Yontem bumudur dostlarim yardimlarinizi bekliyorum. yani 2 sitemap tan baska eklenmiyormu?

Cevaplariniz icin simdiden tesekkur eder' Saygilar sunarim.
    Sizin sitenizde fazla konu yok demekki bu nedenle şimdlik 2 map ve 1 index oluşturmuş... sitenizin içeriği arttıkça bu mapların sayısıda artacak.
    zaten zamanı ayarladıysan extradan kendininde elle çalıştırma gerek yok. hergün düzenli olarak kendisi bu işlemi yapacaktır...

Member
    Real Name
    sinan
    Liked
    0 times
    Tesekkur ederim cevabiniz icin. Demekki sitemap dahada artacak zamanla... Konular arttikca.... Sadece sitemap dosyalarini eklemem yetermi yoksa urllist ve indexide koyayimmi mapin oraya....

Junior Member Bydigi's Avatar
    Real Name
    bayar
    Liked
    0 times
    sitemap_index.xml.gz
    sitemap_1.xml.gz
    sitemap_2.xml.gz
    ...
    .....
    ........

googledeki alanına bu şekilde map sayısı arttıkça eklemen senin için daha iyi olur. ayrıca tabiki de sitemap_index.xml.gz yide googleye tanıtmalısın. diğer geri kalan tx.gz urllist falan eklenmiyor bildiğim kadarıyla. bu konuda uzman değilim tabiki, uzman lizard king sadece birkaç tecrübemi aktardım ben

Member
    Real Name
    sinan
    Liked
    0 times
    Tesekkur ederim cok isime yaradi verdigin bigiler... Saygilar...

Senior Member HaYLaZ's Avatar
    Real Name
    Sadri
    Liked
    0 times
    urllist.txt olanıda yahooya ekleyebilirsin.