vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on Sitemap izlenemeyen url hatası within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; 301 ile eski url adreslerini yeni url adreslerine yönlendirmiştim .htaccess ten. Bu yüzden yapıyor olsa gerek. Gecici bir hata mıdır ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| |||
| |||
| Sitemap izlenemeyen url hatası
301 ile eski url adreslerini yeni url adreslerine yönlendirmiştim .htaccess ten. Bu yüzden yapıyor olsa gerek. Gecici bir hata mıdır bu ? Şuan dizine eklenen url olmadığı yazıyor ve tüm sitemaplarda aynı uyarı yazıyor. Quote:
|
|
| ||||
| ||||
| Quote:
Kolaygelsin. |
|
| |||
| |||
|
Ayarlar ve htaccess olması gerektiği. Bir problem yok gibi görünüyor. İlk eklediğimde doğru dizine kayıt ediliyor diyor daha sonra bu hata cıkıyor. Anlamadım bir türlü neden olduğunu. Sitemapı son versiyona yükledim ama hala aynı :S |
|
| |||
| |||
|
Bendede aynı sorun var. Yeni versiyonda oldu bu olay. Sanırım hata var yeni versiyonda |
|
| |||
| |||
|
standart olarak başlattım.
|
|
| |||
| |||
|
Merhaba Konu aynı olduğundan buradan devam etmek istedim Quote:
Not : birde HTTP Hatası: 301 (Kalıcı olarak taşındı) URL: http://www.xxxxxx.net/forum/showthread.php?t=11802 şeklinde veriyor. yeni eski url yi hata olarak veriyor Last edited by TuRKMEN; 08-07-2008 at 04:02 AM. |
|
| ||||
| ||||
| Thread Tools | |
| |