vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on Sitemap ile ilgili bir soru ! within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Bugun sıtemap kurdum ancak daha oncedende zaten kurmuşum sıtemap ı eskılerını sıldım yenısını yukledım 0 kurulu ıle daha sorna ılk ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| ||||
| ||||
|
Bugun sıtemap kurdum ancak daha oncedende zaten kurmuşum sıtemap ı eskılerını sıldım yenısını yukledım 0 kurulu ıle daha sorna ılk kez açtığım için url lerı çalıştırmak ıstedım zamanlanmış gorevlere gırdığımde aşağıdakı gıbı 2 tane zamanlanmış gorev vardı ![]() 2.olan yenı kurduğum ancak 1.sanırım onceden kurduum yada yenımı geldı bılmıyorum hiç bakmamıştım açıckası, 1.olanı ıptal mı etmelıyım herkesde bu şekıdle 2 tanemı var acaba ? birde alttakını çalıştırdım az once : 178.zipden sorna şu hatayı verdı PHP Code: Aynı şekılde admıncp den sitemap bolumune gırerek sitemap çalıştır dıyorum PHP Code:
__________________ www.yorumla.net Last edited by jacki; 10-10-2008 at 05:24 AM. |
|
| ||||
| ||||
|
mert, If you have vBSEO, include old urls? Include Show Post Pages bu ıkısını hayır yapmam daha mı sağlıklı olur acaba ? Include Show Post Pages yapınca sanırım xml ler haddınden fazla oluyor, Bunun dışında admıncp den sol ustte VBBSEO açılı menusundekı, vBSEO Sitemap Settings ı tıklayınca sayfa boş bende osrun yaratırmı acaba ? ayarları vbulletın seçeneklerden yapabılıyorum... |
|
| ||||
| ||||
|
| ||||
| ||||
| evet bendede boş çıkıyor sebep ne olabilir acaba
|
| Thread Tools | |
| |