vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on Sitemap Hatası ? within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Merhaba, Eklediğim sitemaplarin bazısında format kısmı boş görünüyor ve dolayısıyla google yok sayıyor. Bu sorunun sebebi nedir acaba ? Nasıl ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| |||
| |||
|
Merhaba, Eklediğim sitemaplarin bazısında format kısmı boş görünüyor ve dolayısıyla google yok sayıyor. Bu sorunun sebebi nedir acaba ? Nasıl düzeltebilirim ? Last edited by [KAPLAN]; 08-20-2008 at 05:02 AM. |
|
| |||
| |||
| Vbseo 2.2'ye geçtiğimde bu sorun başladı. Şu sıralar google bot da siteyi ziyaret etmemekte. Konu hakkında bir bilgisi olan yok mu acaba ?
|
|
| |||
| |||
|
Format kısımlarında normalde "sitemap" yazıyordu. Ancak şu an birşey yazmadığı için boş görünüyor diyorum. Ayrıca daha önce belirttiğim gibi şu an google botuda siteye girmemekte ve indexlerim gün gün düşmekte. Son haftalarda net başında bulunamadığımdan dolayı olayı biraz geç farkettim.
|
|
| |||
| |||
![]() Format kısımları boş görünüyor. Normalde içleri hepsinin dolu. Hatta admin panelden de bir hata almıyorum. Örnek: http://www.forumsinsi.com/forum/sitemap_1.xml.gz Kısacası temelde iki sorunun var. 1. Sitemaplere pending cevabı gelse bile, url sayısında bir değişiklik olmuyor. 0 görünüyor. 2. Daha önceki günlerde takip edemedim. Ancak bugün google siteme hiç uğramadı. Ve indexlerimde istikrarlı bir düşüş söz konusu. |
|
| |||
| |||
Dosyaları silip,Vbseo'yu yeniden kurarak sorunu çözdüm. Ancak Google'un siteme olan ilgisinizliğini hala daha anlamış değilim. |
|
| |||
| |||
|
Site verified kısmında yeşil bir tik işareti mevcut.
|
|
| ||||
| ||||
|
vbseo_sitemap_functions.php dosyasında: BUL: PHP Code: PHP Code: |
|
| |||
| |||
|
Söylemiş olduğunuz işlemi gerçekleştirdim ancak bu tam olarak ne işe yarıyor ?
|
| Thread Tools | |
| |