sitemapda sorun yoktu ama 3 4 gündür bu hatayi aliyorum neden kaynaklı olabilir acaba baştan gönderdim sıfırlayarak gene bir sonuç alamadım nedendir acaba?
![]()
This is a discussion on sitemap hata veriyor within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; sitemapda sorun yoktu ama 3 4 gündür bu hatayi aliyorum neden kaynaklý olabilir acaba baþtan gönderdim sýfýrlayarak gene bir sonuç ...
sitemapda sorun yoktu ama 3 4 gündür bu hatayi aliyorum neden kaynaklı olabilir acaba baştan gönderdim sıfırlayarak gene bir sonuç alamadım nedendir acaba?
![]()
Yanıt süresinin uzaması hostunuz ile alakalıdır. Kendileri ile temasa geçmelisiniz.
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
mert bey iletişme geçtik host firmasıyla ancak host firması böyle bir yazı gönderdi
Saygılarımla,, aynı site altında, bu şekilde bir sayfada bu uyarıyı almayıp diğerinde alıyorsanız bu o sayfa ile ilgili bir problemi teşkil eder. Sunucusal bazda bir problem olsa tüm sayfalar için geçerli olur.
Bu mesajı yazan bir host ile çalışıyorsanız hemen değiştirmenizi tavsiye ederim Leyla hanım![]()
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam