Daha önce sitemapim Mükemmel Çalişiodu .Fakat Şimdi Domain Değiştirince liinkleri Bu domaine eskisindeki Gibi ekledim Fakat Hata Verio. Acaba Yapmam GEreken Bir şey mi war?
This is a discussion on Sitemap Hata Uyarisi within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Daha önce sitemapim Mükemmel Çaliþiodu .Fakat Þimdi Domain Deðiþtirince liinkleri Bu domaine eskisindeki Gibi ekledim Fakat Hata Verio. Acaba Yapmam ...
Daha önce sitemapim Mükemmel Çalişiodu .Fakat Şimdi Domain Değiştirince liinkleri Bu domaine eskisindeki Gibi ekledim Fakat Hata Verio. Acaba Yapmam GEreken Bir şey mi war?
Nasıl bir hata veriyor ve nerede ?
Mobil Teknoloji = www.maxicep.com
Sitemap içerisindeki url ler, yeni domain adınızı mı içeriyor eskisini mi ? Hangisi yeni adınız anlamadım ama şu andaki sitenizdeki url lerden olusması lazım sitemap ın, resimde sanki eski domaininizin url lerini içeriyor gibi geldi.
vbseo_sitemap > data klasöründeki tüm dosyaları silin.
Google webmasters dan siteyi de silin.
Tekrar yeni adını ekleyerek, yeni sitemap ı olusturarak, yeniden ekleyin
Mobil Teknoloji = www.maxicep.com
şu an yenide ayri olarak ekledim webmasters dan tmm bide datayi silip tekrar deniyim. tşekkürler Birde Bİşi sorcaktim sitemde trafik aşiri gidio yahoo botlarinin engellemek istiyorum acaba bw harcanmasinda etkisi okadar warmidir.
Botlar sitenizde çok bandwith harcamaz çünkü botlar resimleri , javaları yüklemez![]()
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam