belkı 4 kez konu acasım heryolu denedım ama olmuyor
arkadaslar bunun cozumu nedır ne yapacagım otomatık yaptım olmadı manuel calıstırın dedıler gene olmadı sileyimmi ne yapayım
This is a discussion on sitemap artık lutfen bırı yardım etsin bıktım within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; belký 4 kez konu acasým heryolu denedým ama olmuyor arkadaslar bunun cozumu nedýr ne yapacagým otomatýk yaptým olmadý manuel calýstýrýn ...
belkı 4 kez konu acasım heryolu denedım ama olmuyor
arkadaslar bunun cozumu nedır ne yapacagım otomatık yaptım olmadı manuel calıstırın dedıler gene olmadı sileyimmi ne yapayım
Manuel olarak site adreslerinizi kontrol ettim ve sorunsuz çalışıyor. Site haritalarınızı silerek yeniden eklemeyi denermisiniz.
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
ftp denmı sılecegım eger google.com/webmaster dan dıyorsanız 5-6 kez yaptım cozum yok ftp ıse sılıp yenıden yapayım
sitemap_index.xml.gz Sitemap Dizin Web 3 saat önce 3 saat önce Hatalar –
Her ikisinide silerek denemelisiniz.
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
çözümsüz aynı sorun devam
![]()
ne yapabılırım acaba ındexleme cok yavas oluyor
Google webmasters da yardım ile bilgi isteyebilirsiniz çünkü bu sizin siteniz ile google arasındaki bir sorun gibi duruyor. Neticede sizin haricinizde bu tarz bir sorun ile karşılaşılmıyor kaldı ki manuel olarak girildiği zaman linkler sorunsuz çalışıyor.
google ile iletişime bugun gectım ve cevapladılar cevap sızınkı ıle aynı vbseo ile iletişime geçin başka tavsıyenız?
vb seo seceneklerını eklıyeyım belkı bırsey cıkar
Last edited by kuru; 10-24-2007 at 12:21 PM.
vBSEO ile neden temasa geçin dediler ki size ? vBSEO sorunsuz şekilde çalışarak site haritalarını oluşturmakta. Buradaki sorun google ın site haritalarınızı bulamıyor olması. Hostunuzla da temasa geçip herhangi bir ip'yi banlayıp banlamadıklarını öğrenmeye çalışabilirsiniz.
seo map ayarlarım dogrumu bıryanlıslık olmasın? google hatayı kendınde aramıyor
Sorun büyük ihtimalle sizin serverınızdan kaynaklanıyordur. Dediğimi yaparsanız ve hostunuzla temasa geçip bilgi alırsanız iyi olur.