Arkadaşlar sitemap 2.1 kurduktan sonra bu hatalar oluştu bu pingler neden çalışmıyor bi fikri olan varmı aynı tartışma alman forumunda da var ama bişi anlamadım çözümü bilen var mı?
![]()
vBulletin 4, the most powerful community software + vBSEO 3.5, the ultimate SEO solution = Your ultimate platform for 2010 and beyond. Click below to learn more.
This is a discussion on Sitemap 2.1 ping Notify Sorunu within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Arkadaşlar sitemap 2.1 kurduktan sonra bu hatalar oluştu bu pingler neden çalışmıyor bi fikri olan varmı aynı tartışma alman forumunda ...
Arkadaşlar sitemap 2.1 kurduktan sonra bu hatalar oluştu bu pingler neden çalışmıyor bi fikri olan varmı aynı tartışma alman forumunda da var ama bişi anlamadım çözümü bilen var mı?
![]()
sitemap generator u tekrar kurmayı deneyin bence,
Ben kurduktan sonra böyle bir problem yaşamadım, yani genel bir problem degil diye düşünüyorum. Bazı kisilerde çıkıyor ve muhtemelen kaldırıp tekrar kursanız dahi düzelecektir.
Mobil Teknoloji = www.maxicep.com
Bunun sorunu sitemap 2.1 de bazı ayarların değişmesi ki , değişen ana ayar pingleme sistemi. allow_url özelliği kapalıysa pingleyemiyor. Bu genel karşılaştığımız bir sorun olduğu için bir çözüm bakıyoruz.
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
Yeni vBSEO Kontrol Paneli ve vBSEO 3.5 Yayın Tarihleri
vBSEO 3.5 Beta 2 Yayınlandı - vBulletin 4 Uyumlu!
Kişisel Sitem : Felsefe - Kültür merkeziniz
Bu Sorunu Nasıl Düzeltebiliriz Yeniden yüklemek işe yarar mı ki?
birde google site doğrulaması tanımlaması düşmüştü onuda güncellerim.
google ın doğrulama için eklememizi istediği dosyayı sonradan silince doğrulama düşüyor mu ki?
bu sorunu nezaman aşacağız?
Pingleyememeniz serverınızın kurulumuyla alakalı. Yeni versiyon yayınlandığında bu sorun düzeltilecek. Google doğrulaması için gerekli olan dosyayı silemezsiniz. Silerseniz doğrulama düşer.
Şimdilik SiteMap 2.0 a nasıl dönebilirim herhangibir sorun oluşur mu eski linkler falan düşer mi?
Bu düzelene kadar bir eski versiyona geçmemi tavsiye edermisiniz?
eski versiyonu yüklemek için üstüne yaz demem yeterli mi?
Teşekkürler
birde server da neler gerekli hosting ile konuşayım onu düzelteyim
allow_url open olması lazım. Eski versiyona geçmek için dosyaları eskileriyle değiştirmelisiniz , product ını import etmelisiniz ancak bu telaşınız neden anlamadım , sizin siteniz zaten düzenli olarak kontrol edilirken illa ki pinglemenize gerek yok.
Google en son 01.Ara.2007 de dosya indirmiş hala bi ses yok gerçi hitler her geçen gün artıyor
bu şekilde durması bi sıkıntı oluşturmaz dimi
hitlerin düşmesini istemiyorum :( o sebeple bir yan etkisi olur diye telaşlanmıştım
inşallah kısa zamanda düzeltilir bu sorun
Yardımlarınız için çok teşekkür ederim Mert bey
Güncelleme oldu mu Mert bey
Yada Nezaman Güncellenecek Çalışılıyor mu üzerinde?
Teşekkürler
Bir süredir nete girmedim onun için bilgim yok ama sizde deneyebilirsiniz.