Merhaba Mert Bey.
Bugun oglen saatlerinde mahkeme karariyla sitem engellendi.suanda com olan domainimi net e yonlendirdim ancak en alttaki vbseo copyrigh da unregistered yaziyor.Bu konu hakkinda yardimci olursaniz sevinirim.
This is a discussion on sitem erisime engellendi.vbseo lisans transfer etmem gerek within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Merhaba Mert Bey. Bugun oglen saatlerinde mahkeme karariyla sitem engellendi.suanda com olan domainimi net e yonlendirdim ancak en alttaki vbseo ...
Merhaba Mert Bey.
Bugun oglen saatlerinde mahkeme karariyla sitem engellendi.suanda com olan domainimi net e yonlendirdim ancak en alttaki vbseo copyrigh da unregistered yaziyor.Bu konu hakkinda yardimci olursaniz sevinirim.
Bu konuma el atilirsa iyi olur cunku linkler hepsi showthread seklinde goruntuleniyor.
Dostum merakıma ver siteni niye engellediler ki oyle abartılcak bisey de yok ortada mp3 de paylasmıyorsun gördügüm kadarıyla oyun ve program var gerisi normal seylerdi bunlarlada site engellemezler diye düsünüyorum
Ticket açmanız lazım, eğer lisansınız aktif ise domain değiştirilir.
Bir Ateş Yakalım ki, Cümle Dertler Kül Olsun.