Results 1 to 2 of 2

Site haritası hataları ve uyarıları anlayamadım bakarmısınız

This is a discussion on Site haritası hataları ve uyarıları anlayamadım bakarmısınız within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; bugün google hesabýma girdim site haritasý sekmesine týkladým girdim Durum yazan yerde tamam yazýyordu þimdiye kadar ancak bugün uyarýlar yazýyor.. ...

Member DestekForumu's Avatar
    Real Name
    yuksel
    Liked
    0 times

Site haritası hataları ve uyarıları anlayamadım bakarmısınız

bugün google hesabıma girdim site haritası sekmesine tıkladım girdim Durum yazan yerde tamam yazıyordu şimdiye kadar ancak bugün uyarılar yazıyor..

Tıkladım girdim aşağıda ki gibi :

İzlenemeyen URL'ler
    Site Haritanızdaki URL'lerin bir örneğini test ettiğimizde, çok fazla sayıda yeniden yönlendirme içermeleri nedeniyle bazı URL'lerin Googlebot tarafından erişilebilir olmadığını fark ettik. Site Haritanızdaki yeniden yönlendirme yapan URL'lerde lütfen değişiklik yapın ve onları hedef URL (yeniden yönlendirme hedefi) ile değiştirin. Geçerli tüm URL'ler yine de gönderilir.

diyor anlayamadım arkadaşlar fikriniz nedir ?

Altındaki sitemap_index.xml de de uyarılar yazıyor ayrıntılardan tıklayıp onada giriyorum ondada alttaki yazıyor :

Site haritası hataları ve uyarıları

Herhangi bir hata veya uyarı bulunamadı.

Member
    Real Name
    Oguzhan
    Liked
    0 times
    Quote Originally Posted by DestekForumu View Post
    bugün google hesabıma girdim site haritası sekmesine tıkladım girdim Durum yazan yerde tamam yazıyordu şimdiye kadar ancak bugün uyarılar yazıyor..

Tıkladım girdim aşağıda ki gibi :

İzlenemeyen URL'ler
    Site Haritanızdaki URL'lerin bir örneğini test ettiğimizde, çok fazla sayıda yeniden yönlendirme içermeleri nedeniyle bazı URL'lerin Googlebot tarafından erişilebilir olmadığını fark ettik. Site Haritanızdaki yeniden yönlendirme yapan URL'lerde lütfen değişiklik yapın ve onları hedef URL (yeniden yönlendirme hedefi) ile değiştirin. Geçerli tüm URL'ler yine de gönderilir.

diyor anlayamadım arkadaşlar fikriniz nedir ?

Altındaki sitemap_index.xml de de uyarılar yazıyor ayrıntılardan tıklayıp onada giriyorum ondada alttaki yazıyor :

Site haritası hataları ve uyarıları

Herhangi bir hata veya uyarı bulunamadı.
    Arşivi 301 ile konulara yönlendirdiğiniz için arşiv sayfalarını sitemapler içerisine eklememeniz lazım.
    vBSEO Sitemap Settings >> Include Archive Pages >> hayır olarak işaretleyiniz

Not: Bu işlemlerden sonra Sitemap içerisine eski urlleri kaldırıp , var olan bütün sitemap dosyalarını sil. Sonra yeniden oluştur.