vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on Site haritası hataları ve uyarıları anlayamadım bakarmısınız within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; bugün google hesabıma girdim site haritası sekmesine tıkladım girdim Durum yazan yerde tamam yazıyordu şimdiye kadar ancak bugün uyarılar yazıyor.. ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| ||||
| ||||
| Site haritası hataları ve uyarıları anlayamadım bakarmısınız
bugün google hesabıma girdim site haritası sekmesine tıkladım girdim Durum yazan yerde tamam yazıyordu şimdiye kadar ancak bugün uyarılar yazıyor.. Tıkladım girdim aşağıda ki gibi : İzlenemeyen URL'ler Site Haritanızdaki URL'lerin bir örneğini test ettiğimizde, çok fazla sayıda yeniden yönlendirme içermeleri nedeniyle bazı URL'lerin Googlebot tarafından erişilebilir olmadığını fark ettik. Site Haritanızdaki yeniden yönlendirme yapan URL'lerde lütfen değişiklik yapın ve onları hedef URL (yeniden yönlendirme hedefi) ile değiştirin. Geçerli tüm URL'ler yine de gönderilir. diyor anlayamadım arkadaşlar fikriniz nedir ? Altındaki sitemap_index.xml de de uyarılar yazıyor ayrıntılardan tıklayıp onada giriyorum ondada alttaki yazıyor : Site haritası hataları ve uyarıları Herhangi bir hata veya uyarı bulunamadı.
__________________ www.destekforumu.com |
|
| |||
| |||
| Quote:
vBSEO Sitemap Settings >> Include Archive Pages >> hayır olarak işaretleyiniz Not: Bu işlemlerden sonra Sitemap içerisine eski urlleri kaldırıp , var olan bütün sitemap dosyalarını sil. Sonra yeniden oluştur. |
| Thread Tools | |
| |