vBulletin SEO Forums

SEO

vBulletin Search Engine Optimization

Buy vBSEO Now! HACKER SAFE certified sites prevent over 99.9% of hacker crime.
ne nw
vBSEO Müşteri Hesap Kontrol Arayüzü vBSEO 3.2.0 Gold Yayınlandı vBSEO Başarısı: 600rafik Artışı - 1 günde $1400 Kazanç! Crawlability Inc. SEO Teknolojisi Patentine Başvurdu  vBSEO bir forumun günde $100 Reklam geliri kazanmasına yardımcı oldu  vBSEO ile en kısa sürede $20.000 kazanmak
se sw

Site haritası hataları ve uyarıları anlayamadım bakarmısınız

This is a discussion on Site haritası hataları ve uyarıları anlayamadım bakarmısınız within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; bugün google hesabıma girdim site haritası sekmesine tıkladım girdim Durum yazan yerde tamam yazıyordu şimdiye kadar ancak bugün uyarılar yazıyor.. ...

Go Back   vBulletin SEO Forums > vBSEO SEO Plugin > General Discussion > Türkçe

Enhancing 80 million pages.

Register FAQ Members List Social Groups Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read
Old 04-28-2008, 06:47 AM
DestekForumu's Avatar
Member

Real Name: yuksel
Send a message via MSN to DestekForumu
Site haritası hataları ve uyarıları anlayamadım bakarmısınız

bugün google hesabıma girdim site haritası sekmesine tıkladım girdim Durum yazan yerde tamam yazıyordu şimdiye kadar ancak bugün uyarılar yazıyor..

Tıkladım girdim aşağıda ki gibi :

İzlenemeyen URL'ler
Site Haritanızdaki URL'lerin bir örneğini test ettiğimizde, çok fazla sayıda yeniden yönlendirme içermeleri nedeniyle bazı URL'lerin Googlebot tarafından erişilebilir olmadığını fark ettik. Site Haritanızdaki yeniden yönlendirme yapan URL'lerde lütfen değişiklik yapın ve onları hedef URL (yeniden yönlendirme hedefi) ile değiştirin. Geçerli tüm URL'ler yine de gönderilir.

diyor anlayamadım arkadaşlar fikriniz nedir ?

Altındaki sitemap_index.xml de de uyarılar yazıyor ayrıntılardan tıklayıp onada giriyorum ondada alttaki yazıyor :

Site haritası hataları ve uyarıları

Herhangi bir hata veya uyarı bulunamadı.
Old 04-29-2008, 02:21 AM
Junior Member

Real Name: Oguzhan
Quote:
Originally Posted by DestekForumu View Post
bugün google hesabıma girdim site haritası sekmesine tıkladım girdim Durum yazan yerde tamam yazıyordu şimdiye kadar ancak bugün uyarılar yazıyor..

Tıkladım girdim aşağıda ki gibi :

İzlenemeyen URL'ler
Site Haritanızdaki URL'lerin bir örneğini test ettiğimizde, çok fazla sayıda yeniden yönlendirme içermeleri nedeniyle bazı URL'lerin Googlebot tarafından erişilebilir olmadığını fark ettik. Site Haritanızdaki yeniden yönlendirme yapan URL'lerde lütfen değişiklik yapın ve onları hedef URL (yeniden yönlendirme hedefi) ile değiştirin. Geçerli tüm URL'ler yine de gönderilir.

diyor anlayamadım arkadaşlar fikriniz nedir ?

Altındaki sitemap_index.xml de de uyarılar yazıyor ayrıntılardan tıklayıp onada giriyorum ondada alttaki yazıyor :

Site haritası hataları ve uyarıları

Herhangi bir hata veya uyarı bulunamadı.
Arşivi 301 ile konulara yönlendirdiğiniz için arşiv sayfalarını sitemapler içerisine eklememeniz lazım.
vBSEO Sitemap Settings >> Include Archive Pages >> hayır olarak işaretleyiniz

Not: Bu işlemlerden sonra Sitemap içerisine eski urlleri kaldırıp , var olan bütün sitemap dosyalarını sil. Sonra yeniden oluştur.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules