This is a discussion on Site gittikce hit kaybediyor within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Dahili CSS CSS De?erleri CSS Font Kullan?m?...
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
Mert bey bu sitede nasil kullaniliyor bu isim renklendirme müsait bir zamaninizda bana nasil yapabilecegim hakkinda bir örnek verirmisiniz?
Cogu validate hatasi bu üye grubu renklendirmesinden kaynaklaniyor.
Yardimlariniz icin tesekkürler.
gibi kullanabilirsiniz.HTML Code:<span class="classvariable">Kod buraya</span> .classvariable { color: #000; font-family: Arial; }
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Mert Bey kusura bakmayin sizi yoruyorum bir iki sorum daha var.
1- Bu kodlari nereye yerlestirmeliyim
2- Mesela admin grubu icin bu kodu nasil yapabilirim.
Birinci satırı usergroup markup içerisine ekleyeceksiniz. CSS değerinide stilinizde additional css definations kısmına ekleyeceksiniz.
Mert bey ben simdi bunu admin grubu icin yaptim tüm hatalar gitti cok iyi oldu diger gruplar icinde ayri bir css eklemekmi gerekecek? ve bu verdiginiz koda bold yazi seklini nasil verebiliriz ?
Sayenizde validate bir stil olusturcam insallah yardimlariniz icin cok tesekkürler.
Evet her grup için ayrı css eklemeniz gerekicek. Bold için alttaki kodu css içerisine ekleyin.
HTML Code:font-weight: 500;
Mert Bey cok tesekkür ederim yardimlariniz icin simdi sadece 6 tane hata kaldi validate
Bu geri kalanlarida bir sekilde düzeltebilirsem cok iyi olcak mesela </div> bu sekilde hata var bunu bulmamiza imkan yoktur herhalde degilmi ?
Edit: O sorunuda cözdüm.
Simdi sadece 1 hata kaldi oda;
<div id="ain_reload" align="center"> bu kod bunuda cözersem bitiyor.
Evet onuda cözdüm su an site validate oldu sonunda tüm yardimlariniz icin cok tesekkür ederim Mert bey.
Aynı id iki farklı yerde kullanmışsınız. Bir tanesini değiştiriniz.
Rica ederim![]()
bozkurt milliyetci ,ulkucu,irkci vb.....Hedef kitlesi az diye biliyorum.
bu yuzden hitleriniz dusuk.
birden cok kesime hitap eden genel bir foruma donusturmelisiniz
Hedef kitlesi az degil, hem cok büyük bir hit beklentim yok sadece normal seviyelere gelsede olur ama son 4 ay icinde sitede cok degisiklikler oldu bunun etkisi cok smften vb ye gectim sonrada vbseo aldim anliyacagin biraz zaman lazim normale dönmesi icin.
Dipnot: yazdigin yazinin icinde "irkci" kelimesi yer aliyor benim sitemin bu kelime ile bir alakasi yok.