Merhaba
Gün İtibariyle Site Adresimi Değiştirdim Vbseo Download Bölümünde Hala Eski Alan Adım Yazıyor Değiştirmem Gerekiyormu Nasıl Değiştirecem Değiştirmeden Yeni Sitemde Aynı Lisansı Kullanabilirmiyim ?
This is a discussion on Site Adresi Değiştrme Lisans Transfer Etmek within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Merhaba Gün Ýtibariyle Site Adresimi Deðiþtirdim Vbseo Download Bölümünde Hala Eski Alan Adým Yazýyor Deðiþtirmem Gerekiyormu Nasýl Deðiþtirecem Deðiþtirmeden Yeni ...
Merhaba
Gün İtibariyle Site Adresimi Değiştirdim Vbseo Download Bölümünde Hala Eski Alan Adım Yazıyor Değiştirmem Gerekiyormu Nasıl Değiştirecem Değiştirmeden Yeni Sitemde Aynı Lisansı Kullanabilirmiyim ?
Ticket Açalı 4 Saat Oldu Ama Dönüş Yapan Yok Malesef... :( Bu Tür Dönüşlerde Vbseo Yetkilileri Yavaşmı ?
Bugün Cumartesi beyefendi farkındaysanız. Download ettiğiniz vBSEO paketi içerisinde resmi SLA zamanlarımız mevcuttur. Hafta arası ticket cevaplama süresi 24 saattir , haftasonları bizde herkes gibi tatil yapmaktayız.
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
Pazartesi Sabahı Siteyi Teslim Etmem Gerektiği İçin Acele Etmiştim Ayrıca Malesef Biz Türkler Bu Tarz Şeyleri Okumadan Dinlemeden Hazır Yorum Yaparız Düşünmeden Direk Böyle Bir Soru Sorduğum İçin Kusura Bakmayın
Rica ederim![]()
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam