edit : ozur diliyorum sorunm duzeldi.. ancak baska bir sorum olacak.. likes tree ozelligi cok guzel.. ancak forumumun renkleri ile uyum saglamasi icin renklerini editlemek istiyorum.. nereden yapabilirim acaba ?
bu sekilde gorunuyor..
![]()
This is a discussion on Share butonu ne yaptiysam aktif olmadi.. :( within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; edit : ozur diliyorum sorunm duzeldi.. ancak baska bir sorum olacak.. likes tree ozelligi cok guzel.. ancak forumumun renkleri ile ...
edit : ozur diliyorum sorunm duzeldi.. ancak baska bir sorum olacak.. likes tree ozelligi cok guzel.. ancak forumumun renkleri ile uyum saglamasi icin renklerini editlemek istiyorum.. nereden yapabilirim acaba ?
bu sekilde gorunuyor..
![]()
vBulletin 4 versiyonunda vbseo_buttons.css templateini
vBulletin 3 versiyonunda vbseo/resources/css/vbseo_buttons.css dosyasından CSS değerlerini düzenleyebilirsiniz.
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
mert bey yalniz o bolumun tam olarak satiri neresi acaba bilginiz varmi ? yoksa deneme yanilmaylami bulayim ?
1
2PHP Code:background-color:#f6f6f6;
3PHP Code:background-color:#FFAFAF;
PHP Code:background:url("vbseo/resources/images/forum/vbseo-likes-ajax-loader.gif") no-repeat scroll 95% 5% #FFCFCF;
Firebug veya benzeri bir sistem ile nereleri değiştireceğinizi bulabilirsiniz. Neticede bunu özelleştirmek için basic CSS bilginiz olması lazım.
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam