vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on server değişti vbseo'y kullanamıyorum within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Merhabalar, Server değişikliğinden sonra vbseo 'yu kullanamıyorum. Yardım edebilecek kimse var mı? Teşekkürler şimdiden....
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| |||
| |||
| server değişti vbseo'y kullanamıyorum
Merhabalar, Server değişikliğinden sonra vbseo'yu kullanamıyorum. Yardım edebilecek kimse var mı? Teşekkürler şimdiden. |
|
| ||||
| ||||
|
Aldığınız hatayı buraya yazarsanız yardımcı olmaya çalışırız.
|
|
| |||
| |||
|
Kurmayı bile başaramadım. Anladıım kadarıyla servder'da yapılması gereken ayarlar var. Ama bu konuda benim kendilerini yönlendirmem gerekiyor . Çünkü vbseo hakkında bilgileri yok. Benim bilgimse sınırlı. Bana yardımcı olmanız mümkün mü?
|
|
| |||
| |||
|
Herşeyden önce CHMOD ayarlarını yapmayı dahi başaradım bu serverda. Dolayısıyla kurulumu da yapamamış oldum. Sebebi ne olabilir. Lütfen yardımcı olmanızı rica ederim.
|
|
| ||||
| ||||
|
Hangi adımda ilerliyemiyorsunuz ? Kurulum için vBSEO Kurulum Bilgileri konusunu okudunuz mu ? |
|
| |||
| |||
|
Teşekkürler ilginize. CHMOD ayarını yapamadığımdan zaten kuruluma başlayamıyorum bile. Server'daki bir eksiklikten mi ya da server'da yapılması gerekenler neler var bu noktaları öğrenmek istiyorum.
|
|
| ||||
| ||||
|
chmod ayarlarını yapamıyor olmanız bilgi eksikliğinizden kaynaklanıyordur çünkü chmod ayarı yapılamayan server olmaz. Test scriptini indirip hangi versiyonu kullanmanız gerektiğini kontrol etiniz mi ?
|
| Thread Tools | |
| |