vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on seolu konularda sorun within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; slm iyi calismalar, forumda sorun yok,kategorilerde de. fakat konu linklerine tıklayınca asagidaki hatayi aliyorum; Code: Fatal error : Call to ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| |||
| |||
| seolu konularda sorun
slm iyi calismalar, forumda sorun yok,kategorilerde de. fakat konu linklerine tıklayınca asagidaki hatayi aliyorum; Code: Fatal error: Call to undefined function vbseo_process_content_area() in /home/xxxx/public_html/forum/includes/class_postbit.php(293) : eval()'d code on line 4 yazıyor. seo ve vbulletin lisanslı. Bu sorun seo ayarlarını degiştirdikten sonra oldu sanırım. eski xml i yukledim yedek yıne olmadı sizce ne yapmalıyım.. Aynı dosyayı attım tekrar ftpden yine aynı sorun devam ediyor. Upgrade ettim yine aynı. Hostcuya sordum bilgim yok diyor |
|
| |||
| |||
|
Ayarlar bu sitede verdiğiniz xmllerin aynısı, class_postbit.php o dosya da yeniden atıldı ftpden uzerine. ne onerirsiniz bu hatalı karaktere
Last edited by chaostheory_ozzy; 07-17-2008 at 04:56 PM. |
|
| |||
| |||
| vBSEO Kurulum Bilgileri burada paylastiginiz xml dosyasi. Yedeklenmiş bir (.xml) ayar dosyasını geri yükle .../vbseocp panelden import ediyorum. Hersey guzel ama konu icine girince bu hata veriyor |
|
| |||
| |||
|
ticket bolumunde upgrade yapmami istiyor :( senesi dolmus guncellemedim daha. Herseyi sifirlama sansim yok mu acaba. config icerisindeki tr karakter hatasi mi bahsettiginiz
|
|
| |||
| |||
|
Acronym ayarları kısmı bos hic dokunmadigim bir alan ora. Ekstra ayar olarak da birsey yok zaten hic oynamıyordum ilk defa vbseocp den konu urlleri ile alakalı bir degisiklik yapmak istemiştim kaydet dedigimde function array... diye birsürü hat verdi ondan sonra kurtaramadim zaten. Birkac siteye de yazdım bilen yok:(
|
|
| |||
| |||
|
mert bey guncelleme yaptım sorun duzeldi, tekrar tesekkur ederim..
|
| Tags |
| haa, postbit, vbseo |
| Thread Tools | |
| |