Kurdum Google Bot Etiketleri Göremiyor Girince
/tags.php?tag="tag yazısı" girince beyaz sayfa geliyor. ama seo yu deaktif edince sorunsuz açılıyor.
bunu düzeltmem lazım çok araştırma yaptım ve bulamadım.
çok önemli...
This is a discussion on Seo Kurduktan Sonra /tags.php?tag= Artık İşlemiyor within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Kurdum Google Bot Etiketleri Göremiyor Girince /tags.php?tag="tag yazýsý" girince beyaz sayfa geliyor. ama seo yu deaktif edince sorunsuz açýlýyor. bunu ...
Kurdum Google Bot Etiketleri Göremiyor Girince
/tags.php?tag="tag yazısı" girince beyaz sayfa geliyor. ama seo yu deaktif edince sorunsuz açılıyor.
bunu düzeltmem lazım çok araştırma yaptım ve bulamadım.
çok önemli...
Isminize ait vBSEO Lisansı bulunmamaktadır. Lisanssız ürün kullanmak Türkiye Cumhuriyeti Fikir ve Sanat Eserlerini Koruma Kanununa göre suçtur.
- g) Bilgisayar programı: Bir bilgisayar sisteminin özel bir işlem veya görev yapmasını sağlayacak bir şekilde düzene konulmuş bilgisayar emir dizgesini ve bu emir dizgesinin oluşum ve gelişimini sağlayacak hazırlık çalışmalarını,
- h) Arayüz: Bilgisayarın donanım ve yazılım unsurları arasında karşılıklı etkilenme ve bağlantıyı oluşturan program bölümlerini,
Bu kanuna muhalif eylemlerde bulunmanın cezası
- 150 milyar TL'ye kadar a150 milyar TL'ye kadar ağır para cezası;
- 4 yıla kadar paraya çevrilmeksizin hapis;
- 3 seneye kadar meslek veya ticaretten men;
- Korsan yazılım yüklü bilgisayarlara el konulması
Bunlara rağmen hala lisansız yazılım kullanmaya devam etmek istiyorsanız bu sizin bileceğiniz iştir ancak ücreti 149$ olan bir yazılım için bu riske girmeye değer mi oturup iyi tahlil etmenizi tavsiye ederim.
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam