arkadaşlar yeni kullanıcı olduğumdan sorular soruyorum
verilen 3,1,0 türkçe dil dosyasını ftpye atıyorum control panelimden türkçeyi seçiyorum ama dil değişmiyor maalesef neden acaba
This is a discussion on seo hakkında önemli soru within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; arkadaþlar yeni kullanýcý olduðumdan sorular soruyorum verilen 3,1,0 türkçe dil dosyasýný ftpye atýyorum control panelimden türkçeyi seçiyorum ama dil deðiþmiyor ...
arkadaşlar yeni kullanıcı olduğumdan sorular soruyorum
verilen 3,1,0 türkçe dil dosyasını ftpye atıyorum control panelimden türkçeyi seçiyorum ama dil değişmiyor maalesef neden acaba
Hangi dil dosyasından bahsediyorsunuz ?
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
3.1.0 Türkçe Dosyaları
burada verdiğiniz dil dosyası
birde seoyu kurduktan sonra linklerim şöyle çıkıyor doğrumu acaba
http://www.forumismi/forum/avrupadan...5-0-video.html
Last edited by Eyewear; 11-26-2007 at 01:34 PM.
O dosyayı import edip kullandığınız dil dosyası ile birleştireceksiniz.
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Birlestireceksiniz ama tr karakterlerde "?" olacak, ben bir türlü çözemedim, bu konuda destek de yetersiz geldi
Dil yayınları official destek ile birlikte gelmiyor. Kaldı ki test forumumda da kendi forumumda da bu konuda bir sorun yaşamadığımdan yapacak birşey yok. Çevrilmiş dosya üzerinde oynayarak sizde kendi bilgisayarınızda düzeltmeyi deneyebilirsiniz.