Results 1 to 2 of 2

Sayfalar açılmıyor no found

This is a discussion on Sayfalar açılmıyor no found within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Mrb Ark bi arkaaþým VbSeo Önerdi bu indirim olayý olduðu zaman satýn aldým yanlýz anlamadýðým tarafý ana sayfa geliyor konulaa ...

Junior Member
    Real Name
    kozmoz
    Liked
    0 times

Sayfalar açılmıyor no found

Mrb Ark bi arkaaşım VbSeo Önerdi bu indirim olayı olduğu zaman satın aldım yanlız anlamadığım tarafı ana sayfa geliyor konulaa veya mesajlara girmek isteidğimde sayfa açılmıyor no found diyor bi kaç arama yaptım sitede httacces ayar yapın diyor bende böyle bir şey yok hosta kozmoz.securty.web files war satın adığım scriptin içinde htacces çıktı onu atayım dedim düzenleyip hata verdi atarken görünmüyoor dedim cute ftp görünürlüka yarını yaptım yine çıkmadı pleks 8.1 reassler war benim uğraşıyom bi türlü olmadı

Kısacası boşuna almış oldum vbulletinde öyle oıldu ilk basta aldım kuraramadım daha sonradan kuruumu çözdüm ama kaçtane yeni versiyon çıktı ,

bu konuda bana ayrdımcı ola bilecek biri warmı şimdiden teşeşkürler

bide bu vbseo yapmış olduğum template paralımı scripti satın alanlara ücetsiz veriyorlarmı

şimdiden teşeşkürler

vBSEO.com Webmaster Mert Gökçeimam's Avatar
    Real Name
    Lizard King
    Liked
    622 times
    Blog Entries
    4
    Isminize ait vBSEO Lisansı bulunmamaktadır. Lisanssız ürün kullanmak Türkiye Cumhuriyeti Fikir ve Sanat Eserlerini Koruma Kanununa göre suçtur.
    • g) Bilgisayar programı: Bir bilgisayar sisteminin özel bir işlem veya görev yapmasını sağlayacak bir şekilde düzene konulmuş bilgisayar emir dizgesini ve bu emir dizgesinin oluşum ve gelişimini sağlayacak hazırlık çalışmalarını,
    • h) Arayüz: Bilgisayarın donanım ve yazılım unsurları arasında karşılıklı etkilenme ve bağlantıyı oluşturan program bölümlerini,

Bu kanuna muhalif eylemlerde bulunmanın cezası
    • 150 milyar TL'ye kadar a150 milyar TL'ye kadar ağır para cezası;
    • 4 yıla kadar paraya çevrilmeksizin hapis;
    • 3 seneye kadar meslek veya ticaretten men;
    • Korsan yazılım yüklü bilgisayarlara el konulması

Bunlara rağmen hala lisansız yazılım kullanmaya devam etmek istiyorsanız bu sizin bileceğiniz iştir ancak ücreti 149$ olan bir yazılım için bu riske girmeye değer mi oturup iyi tahlil etmenizi tavsiye ederim.
    Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.

vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
    Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!

Twitter:@Depkac
    Personal Blog : Mert Gökçeimam