Sayfa altına 1-2-3-4... şeklinde yapmak. Bu tam olarak nasıl oluyor arkadaşlar? Birde ben sitemap kurmadım ve hitim 6 aydır sabit hiç artmıyor. Hergün 300-400 konu açılıyor ama hit sabit. Ne yapabilirim.
This is a discussion on Sayfa altına 1-2-3-4... şeklinde yapmak within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Sayfa altýna 1-2-3-4... þeklinde yapmak. Bu tam olarak nasýl oluyor arkadaþlar? Birde ben sitemap kurmadým ve hitim 6 aydýr sabit ...
Sayfa altına 1-2-3-4... şeklinde yapmak. Bu tam olarak nasıl oluyor arkadaşlar? Birde ben sitemap kurmadım ve hitim 6 aydır sabit hiç artmıyor. Hergün 300-400 konu açılıyor ama hit sabit. Ne yapabilirim.
vBSEO Sitemap Generator kullanmalısınız. vBSEO Kontrol Panelinden Footer arşiv linkleri diye aratın ve ayarları istediğiniz şekilde düzenleyin. Istediğiniz rakkamları otomatik olarak gösterecektir.
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
Bunun pek bir yararı olmaz hitinizin artmasında...
Mert bey arkadaşın dediği doğrumu? Hitin artmasında yararı olmuyormu?
Ben arşivin komple kapatılmasını savunuyorum.
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam