Results 1 to 7 of 7

satışınımı engelledik ki konumu kitliyosun

This is a discussion on satışınımı engelledik ki konumu kitliyosun within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; sayýn mert arkadaþým kusura bakmayýn gözünüzü para bürümüþ lisans lisans diye öleceðiniz nerdeyse linsanssýz kullanýcýlarý üye olarak kabul etmeyin arkadaþým ...

Junior Member
    Real Name
    Hasan
    Liked
    0 times

satışınımı engelledik ki konumu kitliyosun

sayın mert arkadaşım kusura bakmayın gözünüzü para bürümüş lisans lisans diye öleceğiniz nerdeyse linsanssız kullanıcıları üye olarak kabul etmeyin arkadaşım madem üye olunup konu açabiliyosam sen yardım etme desteği başka üyelerde verir. zıkkımın deneme süresi bile yok ayıptır soyguncusunuz resmen. sorunuda çözdüm bu arada teşekkürler

Junior Member
    Real Name
    Ayberk K.
    Liked
    0 times
    Onlarca başarılı örnek var iken, vBSEO yazılımının neresini denemek istiyorsunuz ?

Junior Member
    Real Name
    Hasan
    Liked
    0 times
    Quote Originally Posted by ICEEXOL View Post
    Onlarca başarılı örnek var iken, vBSEO yazılımının neresini denemek istiyorsunuz ?
    yahu insan deneme süresi koyar ki alıcıyı vbseo ya alıştırıp kafasında soru işareti kalmadan alması için vallahi ayıptır bu kadarda lisans diye bas bas bağıran bi adam ben ömrümde görmedim... çocuğu vbseo yu lisanssız kursa onu bile öldürür gözünü kırpmadan takıntı olmuş bence

Junior Member
    Real Name
    Ayberk K.
    Liked
    0 times
    Quote Originally Posted by hasanyurt View Post
    yahu insan deneme süresi koyar ki alıcıyı vbseo ya alıştırıp kafasında soru işareti kalmadan alması için vallahi ayıptır bu kadarda lisans diye bas bas bağıran bi adam ben ömrümde görmedim... çocuğu vbseo yu lisanssız kursa onu bile öldürür gözünü kırpmadan takıntı olmuş bence
    Saçma sapan bir cevap yazacağınız belliydi, yanıt vermekle hata ettim.

Member murrtex's Avatar
    Real Name
    Murat
    Liked
    0 times
    vBSEO ücretli bir yazılımdır.
    Ücretsiz yazılım kullanmak istiyorsanız piyasadaki diğer yazılımlardan faydalanabilirsiniz.

Junior Member
    Real Name
    Hasan
    Liked
    0 times
    Quote Originally Posted by ICEEXOL View Post
    Saçma sapan bir cevap yazacağınız belliydi, yanıt vermekle hata ettim.
    saçma sapan mı ????

arkadaşım şuna ben eşşek gibi ödedim bedava kullanan biri olunca zoruma gidiyo lütfen öle şeyler sölemeyin demiyosunda saçma sapan cevap vermişim yürü git la. kurarız deneriz beğeniriz parasını verir alırız. koskoca microsoft xp ye 30 gün etkinleştirme süresi vermiş siz kim oluyosunuz ya onu bi anlatın hele

vBSEO.com Webmaster Mert Gökçeimam's Avatar
    Real Name
    Lizard King
    Liked
    622 times
    Blog Entries
    4
    Boş yere polemik yapmanın hiç gereği yok. Hasan bey sitenizi tespit etmek hiç zor değil. Siz ve siteniz hakkında en yakın zamanda yasal işlem yapılacaktır.
    Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.

vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
    Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!

Twitter:@Depkac
    Personal Blog : Mert Gökçeimam